E3 2010: Need for Speed: Hot Pursuit bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy az várható volt az EA felfedte az NFS frencsájz következő darabját, amely a Hot Pursuit alcímre hallgat. Ez lesz a hírhedt Criterion project!
Ahogy az várható volt az EA felfedte az NFS frencsájz következő darabját, amely a Hot Pursuit alcímre hallgat. Ez lesz a hírhedt Criterion project! Az EA expóbéli sajtótájékoztatóján derült fény a meglepetésnek nem mondható formális debütre. A bemutatóból a régi Hot Pursuitos hangulat csak úgy árad. A fejlesztést a Burnout sorozatról elhíresült brit Criterion Games csapata végzi.
A cél egyértelműen az, hogy a szuper sportkocsis illegális száguldozók és a rendőrök közti üldözések minden, adrenalinpumpáló hangulatát visszaadják. A konferencián demózott bemutatóban két játékos mérte össze tudását két Lamborghini Murcielago volánja mögé bújva. Az online játék részét képezi az ún. Autolog rendszer, amely követi a játékosok teljesítményét és ingame achivementeket ad bizonyos célok elérése után. A száguldás közben a rend éber őrei tuningolt Ford Mustang GT-vel és Bugatti Veyronnal felszerelkezve eredtek a nyomunkba. Kiélezett üldözések, gyönyörű tájakon való gyors és izgalmas ámokfutás - ezt ígéri az NFS: Hot Pursuit.


A játék 2010. november 16-án jelenik meg, a teljes platformlistát még nem közölték az Xbox 360-as és PS3-as változatokon kívül.
34.
34.
TheGamerWhoPlays
#33: ja a gran turismoban nincs persze pursuit... bocs
DE azt tudja valaki, lesz-e a game-ben szabad kóborlás? mert ha nem akkor újabb mínusz nálam
33.
33.
TheGamerWhoPlays
#30: Én is hasonló véleményen vagyok, például ott az autosculpt: 2 játéknál használták, pedig szertintem nagyon jó volt. A Prostreet nem volt valami jó, a shift szerintem unalmas, az undercover túl könnyű.. Hát hol a régi NFS-minőség?? Most itt a criterion-féle Burnout-nfs... bárki is vitatkozik, a youtube-on látni egy-két játékot élőben: Ez TISZTA burnout, kis nfs-mixeléssel. Semmi új. A másik: ezt a gran turismo is tudja, csak éppen 800 autóval. Kell az a tuning!! Én például nagyon sokat élvezkedek az U2-vel, csak tuning-tuning jobbnál jobb kocsik, emlékeztek: ott még a hi-fi is számított, az autókat ezermódon lehetett tuningolni. Egy 206-os vagy 106-os peugeot-ból annyit hozok ki, hogy azt nehezen állná ez a sok méregdrága autó, pl. a schelby GT500. Jó, de az én tuningolt 206-osom verné, és jobban is néz ki sztem. Jobb ötlet lenne elővenni mondjuk a Most Wanted-et, javítani a grafikáján, több autót beletenni, mondjuk új terrain-t, és kész a bestseller játék. Mint az MW annak idején...
Én biztos nem fogom megvenni mielőtt nem játszottam vele mondjuk a haveroknál. És igaza van tamlorandnak: az éjféli vezetés is egy fontos NFS-jegy volt. ROMLIK AZ NFS!!
32.
32.
mac89
valaki kérdezte, hogy milyen zene megy a vidi alatt! - Tainted Love -Marilyn Manson
31.
31.
mac89
csak egy apró hiba amit észrevettem! nem két murcielago van a demoban henem egy murci és Lambo Reventón! A játék sztem nagy lesz már várom
30.
30.
tamlorand
Hello mindenkinek:)

...ugyan az mint McDuff :P

Csak annyiban terek el hogy meg nem ertek el a vegere, semminek sincs meg a vege :) Azert jo lenne vegre egy olyan nfs mint az Underground, meg az ehhez hasonlok ... U2, Carbon ...

Ez pont olyan lesz mint a Hot Porsuit... csak jobb rgapchic meg autok...

Aztan nem tom hogy mennyire lesz nfs, azert lesznek benne nfs elemek, az tuti... de nekem hianyzik a tuning meg az ejfeli vezetesi stilus:P S nem nagyon kamelom ezeket a full extras egzotukum autokat...inkabb jobb szeretnem ha vilagot latna a : NFS Out of the Law ;)

gyenge autok amelyeket tokig lehet tuningolni .... ejfeli vezetesi stilus... az lenne az igazi ;) De majd meglatjuk h mit hoz a jovo :)

Na csa ;)
28.
28.
BlurredPower
Erre az NFS-re talán érdemes lesz várni... De a címekkel nem tudom minek kell így kavarni... Volt a Hot Pursuit, aztán Hot Pursuit 2, most viszont jön a Hot Pursuit? Mi van!?
28.
28.
hakydakillah
26. talán a régi pályával csak arra akartak célozni, hogy visszatértek az igazi NFS stílushoz. Hogy ott folytatódik a széria, ahol már akkoriban folytatniuk kellett volna...

27.
27.
Speper
Bugatti és Lambo nagyon büntet :D
26.
26.
McDuff
én semmi különbséget nem látok a régi hot pursuithoz képest,szebb gráf,új autók,azt ennyi.még pályából is volt 1 ien a régiben...a most wantedhoz képest még ennyi különbség sincs,abban is meg volt mind amit itt látunk,csak az városban jáccodott...most télleg,kezdik az egészet előlről?mondjuk megértem ha nem tudnak már mit kitalálni...sztem is elértek a végére már.
25.
25.
Giga0509
#24: Már mindenki látta...
23.
23.
Dark_Temptation
nagyon faján néz ki :) de azért a tuning hiányozni fog..., tudom h ez hp
22.
22.
Horvi14
de azér elég durva verdáik vannak...a zsaruknak is
21.
21.
Horvi14
nemazér de volt már hot pursuit nevű NFS XD
20.
20.
gogolbordello2
Én láttam belőle egy demó videót és álaaaat!!!!nagyon király!!!
19.
19.
XDannyL
Na annak nagyon örülnék, ha ez után a rész után jönne pl. egy Underground 3. A régi Hot Pursuit-ek után is az Underground-ok jöttek :)
18.
18.
ngage
#9: Ja a betat nyomattam, de még lesz rajta javítani a WO-n.

Valaki megtudná mondani milyen zenék mennek a vidi alatt?

17.
17.
Csoola
állat cucc, mindig is mondtam hogy a legjobb NFS rész a Hot Pursuit (3.) volt... az volt az igazi NFS feeling :) hajrá criterion!
16.
16.
iNKARNATE
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
15.
15.
tomee33
Végre.Ismét kezd hasonlítani az egykori NFS-ekre amiket szerettünk.Csak nehogy oylan legyen mint a Most Wanted utáni részek.Mert azoknak is olyan reklámot levágtak h mindenki azt mondta mekkora játék lesz és nem lett.De ez egyelőre jónak ígérkezik.Majd a végeredményre kiváncsi leszek
14.
14.
Mathia$
Húú nem találok szavakat!! KELL!!!
13.
13.
K.G.
#3: Jaja :) Ha veyronnak odalépnek akkor csak egy szép fehér-fekete csíkot láttak volna a "versenyzők".
12.
12.
sfmman
#8: a bétateszttel játszott, ahogyan én is, nemtom, olyan mintha a most wantedra csináltak volna egy multiplayert, de még a fizika is pont olyan. Nekem tetszett...
11.
11.
s3rious
#7: Igazad van tényleg a Reventón jól van na reggel van még:D
10.
10.
dawe001
#3: Ja kicsit érdekes .... Ezt fordítva kellett volna megoldaniuk. :)

Szerintem ez istenkirály lesz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...