Need for Speed: Hot Pursuit

A Burnout sorozat fejlesztő egy epizód erejéig beszállnak a Need for Speed fejlesztésébe, az EA legnagyobb örömére.
Típus: Autóverseny

Jön a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

A várakozásoknak megfelelően az imént leleplezték a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatát. A remaster már novemberben boltokba kerül, és elérhető lesz a Switch-tulajok számára is.

Hétfőn jelenthetik be a Hot Pursuit remasterét

Need for Speed-bejelentést teasel az Electronic Arts, amely a korábbi pletykák alapján a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatáról szólhat majd. Hétfőn jöhetnek az első részletek.

Úton a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Már korábban is hallottunk pletykákat afelől, hogy az Electronic Arts idén a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatát dobná piacra, most pedig az Amazon webshopján is feltűnt a játék adatlapja.

Remastert kaphat a Need for Speed: Hot Pursuit

A pletykák szerint a Criterion egy másik fejlesztését is remasterelheti az Electronic Arts. A Neet for Speed: Hot Pursuit felújított változata az idei évben várható, többek között Nintendo Switchre is.

Újra a Criterion készíti a Need for Speed-játékokat

Hét év után a Need for Speed-széria újra visszakerül a Hot Pursuit és a Most Wanted készítőihez: a Criterionhoz. Ezzel együtt a 2013 óta a sorozaton dolgozó Ghost Games munkatársait mérnöki teendőkhöz sorolják át.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

Húszéves a Need for Speed

Pontosan húsz éve látta meg a napvilágot az Electronic Arts autós sorozatának első darabja The Need for Speed néven DOS-ra, PlayStationre és Saturnra. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, a széria 23 résznél jár.

Breaking: nem lesz idén Need for Speed

Az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi jelentése kapcsán mondta el a befektetőknek, hogy idén nem lesz új Need for Speed-epizód, így tovább fejleszthetik a jövőre megjelenő játékot.

Így kezdett a Need for Speed-film a kasszáknál

Nem sikerült a legjobban a Need for Speed-film rajtja, Amerikában a nyitóhétvégéjén csak a harmadik helyet zsebelte a jegyárbevételeket összesítő toplistán. Mr. Peabody menőbb volt.

Szünetel az új Need for Speed fejlesztése?

A Polygon több forrásból is azt az infót kapta, hogy leépítések voltak a Ghost Games brit részlegénél, és jelenleg az új Need for Speed fejlesztése is szünetel. A maradék fejlesztő az új Battlefielden dolgozhat.