Need for Speed: Hot Pursuit , Mobil, PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Burnout-sorozat alkotói beszálltak a Need for Speed fejlesztésébe.
Típus: Autóverseny

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.

A Need for Speed: Hot Pursuittel erősít az EA Play

Hamarosan újabb címmel bővül az EA Play (és így az Xbox Game Pass) kínálata, hiszen a hónap végén a Need for Speed: Hot Pursuit remasterelt kiadása is elérhetővé válik az előfizetők számára.

A Battlefield 6 miatt csúszik az új Need for Speed

Az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, hogy a Criterionnál készülő versenyjátékot takaréklángra teszi, amíg a csapat besegít az idén esedékes, új Battlefield-epizód készítésébe.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered teszt

Hiába telt el több mint egy évtized, a Hot Pursuit még mindig egy piszkosul szórakoztató játék. Kár, hogy az EA képtelen volt meghazudtolni magát, és borsos áron kínálja a finomhangolásokat csak nyomokban tartalmazó újrakiadást.

Brit toplista: töretlen a FIFA 21 népszerűsége

A múlt héten újra bezárt az Egyesült Királyság a koronavírus-járvány miatt, igaz, ezúttal ennek még nem érezni annyira a hatását a játékeladásokon, mint tavasszal. A DiRT 5 a lista alján kezdett, miközben a FIFA 21 újra megszerezte az aranyérmet.

Launch traileren a Need for Speed: Hot Pursuit

A múlt héten jelent meg a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, aminek most egy kicsit megkésve befutott a launch trailere is. Persze a késés nézőpont kérdése, hiszen Switchre most pénteken lesz majd elérhető az autós játék újrázása.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jelenlegi konzolgeneráció utolsó napjai következnek, ezzel együtt pedig kezdetét veszi az őrületes novemberi játékdömping. A héten leginkább az autóversenyek fanatikusai örülhetnek majd.

Jön a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

A várakozásoknak megfelelően az imént leleplezték a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatát. A remaster már novemberben boltokba kerül, és elérhető lesz a Switch-tulajok számára is.

Hétfőn jelenthetik be a Hot Pursuit remasterét

Need for Speed-bejelentést teasel az Electronic Arts, amely a korábbi pletykák alapján a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatáról szólhat majd. Hétfőn jöhetnek az első részletek.

Úton a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Már korábban is hallottunk pletykákat afelől, hogy az Electronic Arts idén a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatát dobná piacra, most pedig az Amazon webshopján is feltűnt a játék adatlapja.