Need for Speed: Hot Pursuit , Mobil, PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Burnout-sorozat alkotói beszálltak a Need for Speed fejlesztésébe.
1690218000

Már fejlesztés alatt állhat a legújabb Need for Speed-videójáték

Egy friss álláshirdetés buktatta le a Criterion Games készülőben lévő, vadiúj Need for Speed-videójátékát. Ez lenne az ötödik cím a sorozatban, amit a stúdió fejleszt.
1652371087

Az EA egyesítette a Criteriont és a Codemasters Cheshire-t

Az Electronic Arts egy valódi szupercsapatot képez a Need for Speed visszatérésére. A következő epizódot fejlesztő Criterion egyesült a Codemasters Cheshire csapatával.
1650378900

Íme, az Xbox Game Pass második áprilisi bővítése

Az Xbox Game Pass előfizetői április végén is számíthatnak új játékokra: egy kőkemény akció-kalandjáték, a PlayStation 5 egyik nyitócíme és egy adócsalást elkövető tarlórépa is a terítéken van.
1649353259

Ejtheti az előző generációt az új Need for Speed

Pár év pihenő után idén ősszel végre visszatérhet a Need for Speed-sorozat, ezúttal ismét a Burnout-sorozatot jegyző Criterion Games garázsából kigördülve. A pletykák szerint azonban az előző generáció játékosai lemaradhatnak a mókáról.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1622887200

A Need for Speed: Hot Pursuittel erősít az EA Play

Hamarosan újabb címmel bővül az EA Play (és így az Xbox Game Pass) kínálata, hiszen a hónap végén a Need for Speed: Hot Pursuit remasterelt kiadása is elérhetővé válik az előfizetők számára.
1614675600

A Battlefield 6 miatt csúszik az új Need for Speed

Az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, hogy a Criterionnál készülő versenyjátékot takaréklángra teszi, amíg a csapat besegít az idén esedékes, új Battlefield-epizód készítésébe.
1610639220

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered teszt

Hiába telt el több mint egy évtized, a Hot Pursuit még mindig egy piszkosul szórakoztató játék. Kár, hogy az EA képtelen volt meghazudtolni magát, és borsos áron kínálja a finomhangolásokat csak nyomokban tartalmazó újrakiadást.
1604934000

Brit toplista: töretlen a FIFA 21 népszerűsége

A múlt héten újra bezárt az Egyesült Királyság a koronavírus-járvány miatt, igaz, ezúttal ennek még nem érezni annyira a hatását a játékeladásokon, mint tavasszal. A DiRT 5 a lista alján kezdett, miközben a FIFA 21 újra megszerezte az aranyérmet.
1604923200

Launch traileren a Need for Speed: Hot Pursuit

A múlt héten jelent meg a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, aminek most egy kicsit megkésve befutott a launch trailere is. Persze a késés nézőpont kérdése, hiszen Switchre most pénteken lesz majd elérhető az autós játék újrázása.