E3 2010: Fable 3 - egy király mindennapjai

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 15.
  • Videó
Link másolása
Molyneux tündérmesékről alkotott újabb utópiája, a Fable 3 idén se maradhatott ki az expó szenzációinak sorából. Nem CGI-t kapsz, hanem játékmeneti pillanatokat.
Molyneux tündérmesékről alkotott újabb utópiája, a Fable 3 idén se maradhatott ki az expó szenzációinak sorából. Nem CGI-t kapsz, hanem játékmeneti pillanatokat. Hiába vagyunk Albion királya, az ipari forradalom mételye újra megfertőzte a mesék birodalmát. Mint nálunk Mátyás király, új a játékbeli karaktered is a saját kezébe veszi népének sorsát, kardot és íjat ragad, bemagol pár varázsigét. A Kinect segítségével a játékban nagy hangsúlyt fektettek az emberi érzelmekre és az érintésekre. Pacsizhatsz a szimpatizáns polgárokkal, megvigasztalhatod gyermekedet, mikor majdnem elveszett egy szűk sikátorban. A harcon csak némi finomhangolás esett az előző rész óta, továbbá semmi sem rombolja le az illúziót, mivel a cucc HUD és zavaros menü nélkül érkezik. Vonzó anyag az újdonságra vágyó szerepjátékosoknak, csak ne keresd a kiosztható tapasztalati pontokat. A Fable 3 október 26-án kerül boltokba.

16.
16.
Mathia$
Még nem játszottam vele, de ez jónak néz ki.
15.
15.
mdr88
Jónak ígérkezik. Mondjuk azt sajnálom hogy a második rész nem volt PC-n, mert így azért aki csak PC-n játszik (pl. jómagam) az lemaradt a sztori egy részéről, ami egy Fable kaliberű játéknál hátrányos. :S
14.
14.
Oliver S96
a második részét bírtam, ez is biztos jó lesz
13.
13.
vytros
Engem azt se érdekel ha nem lehet benne meghalni, mert egyszerűen imádtam mindkét játékot :D Bár igaz hogy a 2-hez találhattak volna jobb karaktereket...Ja de hát a nővérem arrébb tolta a boxom amikor játszottam vele, és megkarcolódott sikeresen :P Na mindegy, a mentések jól jönnek majd a 3-hoz.
12.
12.
Fetto
nekem a kettö se tetszett,

ez se lesz nagy szám sztem
10.
10.
Brundle
#9: szerintem nem baszta el,mert ez elég jó szórakozási lehetőség,és ha azt veszed mióta kinnt van a játék ha nap 10 percet játszik csak akkor is több 100 óra jön össze.Amúgy az oblivion pc-s is.. Ja és dareal nem mondta hogy nem várja a Fable 3-at. :)
8.
8.
Brundle
#7: Tudom nekem is megvan.. :)
8.
8.
sepres007
#7: ki nem szarja le? Ha te erre büszke vagy, hogy ennyi idődet elbaszod egy játékkal akkor egészségedre.

Szerintem mi PC-sek a Fable 3-at epekedve várjukxd
7.
7.
dareal
#6: oblivion-ban (rommá moddolva + kiegek) a mostani karakterem 108 óránál tart, de még el sem kezdtem a fő küldetésszálat :)

6.
6.
Brundle
Ha igazi szerepjátékot akartok játszani próbáljátok ki a Demons soulsot,nekem nagyon bejött már vagy 100 órám benne van de még hol a vége :) De ez a game tényleg elég hc csak az vágjon neki aki bírja a strapát.
5.
5.
Scoo
Én abban bízom, hogy a 3. résznek lesz nehézségi foka. A 2. részben gyakorlatilag csak az halt meg aki csata közben épp kiment a wc-re, de még így sem vesztett sokat mivel a halált nem büntették szinte semmivel sem.
4.
4.
s3rious
Fable kettő nekem nem tetszik mondjuk nem nagyon szeretem a szerepjátékokat az egyetlen emit kijátszottam az a Fable 1 volt:D
3.
3.
Raziel 88
Mikor jelenik már meg? :D
2.
2.
K.G.
Kár, hogy semmit nem mutattak a "pacsiázásból". Biztos jó lesz, mint az eddigiek is, de a kinect kompatibilitás miatt vártam a Fable 3 feltűnését, erre semmi.
1.
1.
iNKARNATE
Nekem az első két rész ilyen "almost but not quite" játékok... sosem vetek meg egy jó szerepjátékot de az NPC interakciók már halálra idegesítettek (felveszek egy normális ruhát és belémszeret az egész világ, igen gg), a Fable2 UI-ja egy kezelhetetlen átláthatalan fos, a harc kurvagagyi, a szereplők idegesítőek - főleg a dagadt csaj. (Azért tolom még mindig mert van egy bája, és a design és a világ tetszik). Remélem ez a rész jobb lesz, bár a trailer alapján nem úgy tűnik. A puskás csontik azért jöhetnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...