E3 2010: Epikus mozgóképek az Epic Mickeyről

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 16.
  • Videó
Link másolása
A néhai Ion Storm fejese, Warren Spector mutatta be tegnap a Nintendo traccspartiján a legelső Epic Mickey bemutatókat. Ez már nem az a béna Disney hős, mint régen.
A néhai Ion Storm fejese, Warren Spector mutatta be tegnap a Nintendo traccspartiján a legelső Epic Mickey bemutatókat. Ez már nem az a béna Disney hős, mint régen. A japánok nem kerteltek, 50 millió feletti eladott példányszámban gondolkodnak, tényleg ennyire jó lesz az elborult kaland? A videók alapján mindenképpen. Egy elferdült Disney-világban kavarhatunk a rágcsálónkkal, NPC-kel beszélgethetünk, küldetéseket vállalhatunk és kiélezett platformrészeken belül edzhetjük reflexeinket. Léteznek olyan szintek is, melyeket a kezdeti, fekete-fehér rajzfilmek ihlettek, ahol klasszikus oldalnézetben mehet az ugrabugra. Alapos újragondolása ez a platform műfajnak, egy olyan hőst irányítva, mint Mickey egér! De miért csak Wii-re?




6.
6.
Scoo
#3: Jaja. Erre én is emlékszem. Szintén megadrive-on. Akkor még más volt az élet, mert nem volt se save, se check point, így ha végig akartad játszania kkor végig kellett ülni. Ráadásul akkor még nem volt olyan, hogy casual game, azaz elég nehezek is voltak.
5.
5.
izomkukac
"A japánok nem kerteltek, 50 millió feletti eladott példányszámban gondolkodnak..." nem 5 milliót akartál írni?:D az 50 kicsit sok szerintem
4.
4.
Maxxer
#3: Én Ps1.-en de azóta sem találom a játékot ,pedig eredeti volt,de valakinek kölcsönadtam és onnan már nemjött vissza.Ilyen platform féleség volt. Volt benne valami szellemes pálya is .
3.
3.
Ato90
Utoljára még Sega-n játszottam Mickey egeres játékkal és jó latni, h 1-2 elemet átvettek belőle, vagy csak a véletlen műve. :P 2. video végefelé



http://lordofgamer.files.wordpress.com/2010/02/mickey_mania-154775-1.jpeg
2.
2.
MadDragon
Az ecset használata emlékeztet egy kicsit az Okami-ra.
1.
1.
Horvi14
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...