E3 2010: Az új résszel érkezhet a Saints Row film

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Saints Row harmadik részének megjelenésével párhuzamosan kerülhet mozikba a Saints Row film. A THQ elnöke szerint már le is szerződtek egy "ismertebb" filmessel.
A Saints Row harmadik részének megjelenésével párhuzamosan kerülhet mozikba a Saints Row film. A THQ elnöke szerint már le is szerződtek egy "ismertebb" filmessel.



Danny Bilson, a THQ elnöke szerint a film szorosan kapcsolódik majd a harmadik játékhoz, ezért a megjelenésük egy időben várható. Értelemszerűen elsősorban a játékkal terveznek: a Saints Row 3-at a 2012-es üzleti évre, 2011 és 2012 áprilisai közé ígérik a készítők. Idén nem hozták ki a harmadik játékot az E3-ra, ennek az az oka, hogy teljesen újraírták a játék alatti motort, ami plusz egy évnyi fejlesztési időt jelent. A harmadik rész esetében még jobban ráfekszik a marketingre a kiadó: a film mellett kártyajátékokat és könyveket is megjelentetnének a témában. Az új rész bejelentése a Spike évente megrendezett VGA díjátadóján, decemberben várható.
5.
5.
IceColdKillah
És ki lenne a főszereplő? Ez a legkritikusabb az egészben!

A SR2 töltő képernyőin egy afroamerikai srác tűnik fel de én egy csajjal nyomtam végig. Akkor most mi van? O_o
4.
4.
JcGross
#3: Azt hiszem más SR2-ről beszélsz. Szerintem a felénél hihetetlen monotonná válik. Plusz az autók kezelhetetlensége és röhejes irányítása miatt még rosszabb lett a játékélmény. A fegyverek hangja és ereje nagyon elnagyolt és sokszor felesleges és idegesítő dolgok miatt halsz meg. (Például: 100 golyótól sem halsz meg, de egy 1,5 emeletes eséstől már igen)

Egyedül azért játszom végig, mert a GTAIV-et már sokadjára játszottam ki.

Akinek meg nem elég izgalmas az alap GTA IV, annak ajánlom az Episodes-t. Garantáltan nem fog unatkozni.
3.
3.
hakydakillah
bár a játék jönne már... A teljes SR2 játékot coop-ban nyomtuk végig haverral, utánozhatatlan élményt nyújtott, hogy a teljes story-t végig lehetett 2en nyomni. Képtelenség volt unatkozni benne, nem úgy, mint a GTAIVben. Aki a grafikát nézte, az GTA-t vett, aki az élményt, az tutira a SR2-t. Már nagyon várom a 3ast :-)
2.
2.
Gyurez
#1: Nekem is ő jutott eszembe :-D
1.
1.
brolin10
Ismertebb filmes?De nagy lenne Uwe Boll. xDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...