Video Game Awards 2010 , DS, PC, PS3, PSP, X360

Mintha a téli E3 lenne, annyi új játékbejelentés várható a Spike-féle Video Game Awards-on!

VGA '10 - Miért nem volt Gears of War bejelentés?

Talán sokan emlékszünk még arra, hogy tervben volt egy nagy Gears of War leleplezés a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Video Game Awardson, amit Major Nelsonék az utolsó pillanatban lemondtak. Most az Epic szájhős designere, CliffyB is felszólalt az intermezzo kapcsán.

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!

Thor: God of Thunder - az első trailer

Jövőre érkezik a skandináv mitológia egyik jeles alakjának a képregény-adaptációjának a filmadaptációjának a játékadaptációja; ebből kaptunk a hajnali VGA-n egy egy perces trailert. A játék tipikus hack & slashnek ígérkezik: nem vállal sokat, de az eddigiek alapján talán érdemes lehet tenni vele egy próbát.

Jön a Forza Motorsport negyedik része

A Video Game Awards másik nagy meglepetése a Forza Motorsport negyedik részének bejelentése volt. A játék már jövőre boltokba kerül, ráadásul a készítők partneri kapcsolatot építettek ki a TopGearrel, és valószínűleg a Kinect-támogatás sem marad el - az első teasert itt találjátok!

Guillermo del Toro új játéka: Insane

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Guillermo del Toro a THQ-val karöltve szorgoskodik új játékon, amelyet - többek között - az idei VGA-n lepleztek le. Sajnos az Insane-ről gyakorlatilag semmi sem derült ki, de az biztos, hogy a korábbi sci-fis címről szóló pletykák nem egészen voltak igazak.

Prototype 2 bejelentés és trailer

A korábban Murder Your Makerként ismert projekt valóban a Prototype folytatását takarja, amely 2012-ben fog megjelenni és nem akármilyen történeti felütéssel indít majd. Csekkoljátok az első trailert, mert sok minden kiderül belőle, legalábbis annyi biztosan, hogy okosabbak legyünk tőle!

Mortal Kombat - videón Kratos

Bár VGA-s meglepetésnek szánták, már napokkal ezelőtt kitudódott, hogy a God of War sorozat főhőse, Kratos is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Most őt vehetjük szemügyre akció közben egy rövid, CG trailer keretei között - az biztos, hogy a hányatott sorsú hős tökéletesen helyt áll Scorpionék között!

Új trailert kapott a Portal 2

A Valve és a Portal 2 láthatóan kiélvezi a showbizniszt és a friss premierek által ígért rivaldafényt, merthogy a Portal folytatása kapcsán semmi újdonságot nem jelentettek be, sőt az új trailer sem mutat semmi újat. Az új videó viszont legalább hangulatos, mint úgy általában az összes eddigi Portal-anyag.

Visszatér az SSX, jön a Deadly Descents

Igazak voltak a korábbi híresztelések, sok év kihagyás után visszatér az SSX-sorozat: a VGA-n jelentették be a Deadly Descents alcímet viselő epizódot. A játékról egyelőre nem sokat tudunk, de a most látott CG trailer meglehetősen komor - mármint egy snowboard-játékhoz képest mindenképpen.

Bejelentették az Elder Scrolls ötödik részét!

Mennyien várták, mennyien követelték, és most tessék: a VGA-n bejelentették a The Elder Scrolls sorozat ötödik részét is. Az új játék a Skyrim alcímet fogja viselni, és jövő novemberben kerül a boltok polcaira. Platformlista még nincs, új trailerrel viszont már annál inkább szolgálhatunk.