E3 2010: Az ősz végén jelentik be a Kinect árát

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Gyanús, hogy míg a Sony büszkén jelentette be a Move 50 dolláros árát a konferenciáján, a Microsoft síri csendben hallgat arról, hogy mennyibe kerülhet majd a Kinect.
Gyanús, hogy míg a Sony büszkén jelentette be a Move 50 dolláros árát a konferenciáján, a Microsoft síri csendben hallgat arról, hogy mennyibe kerülhet majd a Kinect.

Ugrás a galériához

A korábbi pletykák és áruházi előrendelési akciók alapján 150-200 dolláros árat jósolnak a korábban Natal néven ismert kütyünek. Néhány svéd és dán üzlet 200 dollár körülire tippeli a Kinect árát, míg a GameStop adta legalább, ők 150 dollárért vesznek fel előrendeléseket a kiegészítőre. A pletykák szerint az induló játékok olcsóbbak lesznek, egy átlagos dobozos program háromnegyedébe, úgy 45 dollárba kerülnek majd.

Chris Lewis a Microsofttól azonban nem volt hajlandó kommentálni a fenti számokat, állítása szerint a Kinect megjelenése előtt nem sokkal fogják felfedni a hivatalos árazást, és csak azt hajtogatta, hogy érzik ők az ár fontosságát, de meg fogja érni befektetni a kiegészítőbe, higgyük el. Szóval türelem, a Kinect november 4-én jelenik meg Amerikában, és várhatóan Európában sem kell sokkal többet várni rá.

Update: A Microsoft német részlegének fejese szerint az ár az augusztusi Gamescomon kerül bejelentésre. Kíváncsiak leszünk.

14.
14.
terenceHill
ms 1000$ ért adná a natalt és minden hónapban kedden frissíteni kellene, mert bugos. de ők azt mondják azért, mert vírus ellen akarja védeni. És csak nettel menne, hogy mindent lejelentsen rólunk, amit addig csináltunk előtte, mert az xbox kikapcsolásával, a natal a tudtunk nélkül is vesz mindent ultra betömörített videóban. Ha meg betelik a vinyó, akkor meg a szoftver válogatja ki a lényegeseket. Azért fejlesztették eddig. :D
13.
13.
Scoo
Azért nagyon cselesek a Sonynál. Magában egy Move szinte semmire se elég. A HC címekhez kell a Motion Controller is (azzal tudsz pl mozogni a figurával, teszem hozzá a wiinél alapból van mindkettő), de ha partijátékokat akarsz akkor szerzel egy kamerát is, sőt ha szeretnél esetleg többen játszani ezekkel a partijátékokkal akkor veszel még egy move-ot. De akkor már lehet hozzácsapsz még egy MC-t is. Persze lehet nem egyszerre veszed meg, de szép lassan fokozatosan és árban máris ott vagy ahol a kinetic, sőt! Egyébként én a Wii-vel jártam így. Megveszed a Wiit alapból kapsz hozzá irányítót és controllert (nunchuck), de veszel hozzá még egyet (a wii sporthoz vagy playhez adják elvileg ingyen, de fogalmazzunk úgy, hogy a játékot adják hozzá), de ha ár meg volt akkor vettem még egy controllert. Amire viszont nem tudtak rávenni, hogy ezekután vegyek motion+ is, hogy pontosabb legyen az egész cucc (kár hogy néhány játéknál kötelező). Szóval hasonló a sony stratégiája is.
12.
12.
InGen
Illetve ha a kamera már egyszer megvan, onnantól 49,99$ + 29,99$ a Move + Motion Controller, bár gondolom majd ebből is lesz egy csomag olcsóbban, csak tudjuk követni.
11.
11.
InGen
Egy teljes Move kit a Motion Controllerrel együtt 129,99$-re jön ki, ha jól számolok, szóval szerintem az MS 149,99$-nél fog leragadni.
10.
10.
tjames
Votl már szó 50$-ról, aztán jött a 150$-os ár....legutóbb 189$....

Okosan ki kell várni a SonyMove árát, és eladási rátáját, aztán ahhoz már könyebb lesz igazítani az árat.

Nem egy gerinces, nem egy bevállalós, nem egy kockáztatós módszer az árszabásra....de működik :)
9.
9.
dzsiádzsó
149 dolcsi már kint volt amazonon :D, lehet azóta leszedték de kb annyi is lehet.
8.
8.
cross56
ááh, már pedig nagyon kíváncsi vagyok. de amit Chris Lewis mondott az alapján az szűrtem le, hogy minimum 100$ lesz az ára.
7.
7.
Doc.
4:Ja de láthattuk,hogy lesznek játékok amelyek két move-ot igényelnek mint pl The Fight: Light's Out,és akkor az most +50 dollár(mondjuk nem tudom azt,hogy kettőt adnak-e 50-ért de nem hiszem)
6.
6.
szerintem azért nem mondanak árat, mert arra vártak hogy a sony mond-e árat.

vsz ők többet kértek volna érte, igy inkább most nem mondanak semmit :D

őszig még van idő, addig lehet faragni rajta hogy ócsóbb meg jobb is legyen. meg aztán nem akarják a saját - eddig egész jó marketinget sem kinyírni egy moov-nál magasabb árral.
5.
5.
Iwashi
#3: Hát igen... Ha a Kinect-et 180 alatt adják akkor bőven több embert tud vonzani (akármennyire is kiforratlan még szvsz)
4.
4.
fojesz
Száz dollár lesz srácok a move-navigator-eye-sportschamions kombó...
3.
3.
McDuff
#1: bőven 100 felett van: move(ha teljest élményt akarsz akkor 2 db kell),a navigátor, és még ha nincs Eye kamerád akkor az is. ez így akár 180 is lehet!a sonynál sem hülyék azért,tudják ezek hogy kell meggazdagodni,akár csak a microsoft.
1.
1.
Batri
Azért azt az 50 dolláros Move-ot sem eszik olyan forrón... ha teljes mértékben élvezni akarod, az is 100 felett van.
1.
1.
Gt17
Várjuk a cuccot nagyon,én maximum 30k tudok érte leperkálni,ha több lesz,akkor veszek majd 1 használtat....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...