E3 2010: Az első Motorstorm: Apocalypse videó

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 16.
  • Videó
Link másolása
És lőn, befutott a Sony világégés utáni száguldásokra összpontosító Motorstorm: Apocalypse legelső mozgóképe. Romokba áll a világ, csak a verseny a régi.
És lőn, befutott a Sony világégés utáni száguldásokra összpontosító Motorstorm: Apocalypse legelső mozgóképe. Romokba áll a világ, csak a verseny a régi. Az Evolution Studios elképzelése szerint hiába omlott össze a civilizáció, az emberekben uralkodó versengési láz mit sem csappant. Elsőre romhalmaznak tűnő, legbelül bivalyerős gépek állnak rajtvonalhoz, ismét többféle kategóriákra osztva, sima autók, quadok, kamionok, motorok, buggyk széles választéka áll rendelkezésünkre.

A Sony nem sajnálta a pénzt és kreativitást, ám egy apró részletbe sajnos beletört az egyszeri, cinikus újságíró bicskája: nevezetesen hiába lepi kőtörmelék az aszfaltot, ez egyáltalán nem befolyásolja a járgányok menetteljesítményét. Azaz nem dobja meg, nem pattan fel, simán áthaladnak rajta, mintha ott sem lenne. Hmm... furcsa. Ennek ellenére a Motorstorm: Apocalypse minden más téren várósnak ígérkezik.


4.
4.
pjoco
Split Secondot imádom, most is azt akarunk épp tolni haverokkal!

Ez is tetszik kár hogy PC-re nem jön!
3.
3.
mnmn1
de azért remélem nem lesz belőle egy split/second kópia
2.
2.
Slik
legalább nem lesz 1az1ben ugyan az mint a másik 2 :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...