Motorstorm: Apocalypse PS3

Készül a PlayStation-exkluzív sorozat harmadik része, már levédették a hivatalos weboldal címét is.
1535360440

Leálltak a MotorStorm: Apocalypse szerverei

A népszerű PS3-as sorozat utolsó része alól kihúzták a dugót, így mától már nem játszhatunk online a MotorStorm: Apocalypse-szel. A játék atyja, Paul "Rushy" Rustchynsky szerint a döntés elkerülhetetlen volt.
1516093235

Új stúdiót alapítottak a Driveclub fejlesztői

Számos korábbi Motorstorm- és Driveclub-fejlesztőt felvonultató stúdiót nyitottak Liverpoolban. A Wushu Studios azonban nem versenyjátékot készít majd, hanem egy sci-fi témájú alkotást az Unreal Engine 4-gyel.
1458667813

Bréking: bezárt a Driveclub fejlesztője

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, miszerint a Driveclub és a Motorstorm fejlesztője lehúzza a rolót. A Sony szerint a bezárásra az európai stúdiók átszervezése miatt volt szükség.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1300735643

Motorstorm: Apocalypse teszt

Meghódították a hegyeket, a dzsungelt, majd a sarkköri vidékeket is. A Motorstorm extrém fesztiváljának nem létezik olyan, hogy lehetetlen. Még akkor sem, ha szeretett fővárosunkat iszonyatos földrengések sújtották és romokban hever a fél település, káosz uralkodik mindenhol, s beköszöntött a világvége. Ez bizony maga az Apokalipszis...
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.
1300118682

Európában is csúszhat a Motorstorm: Apocalypse

Könnyen lehet, hogy a pénteki földrengés nemcsak a japán, hanem az európai Motorstorm: Apocalypse premiert is érinti majd. A Sony még nem döntötte el, hogy menetrend szerint kiadja-e a héten a játékot, vagy együttérzésből csúsztassa el a megjelenést - az illetékesek későbbre ígértek információkat.
1300094509

A játékipart is megrengette a japán földrengés

A pénteki Japánban történt földrengés és szökőár a játékipart is menetrend-változtatásokra, illetve jótékonysági akciókra sarkallta: a szigetországban több online játékszolgáltatás leállt, bizonyos megjelenések csúszni fognak, és a játékbemutató rendezvényeket is később fogják megtartani.
1298716229

Motorstorm: Apocalypse - biztosan lesz demó

A Sony megerősítette, hogy hamarosan kipróbálható verzióval gazdagodhatnak a Motorstorm rajongók a sorozat harmadik részéből, miközben új fejlesztői napló is felütötte a fejét tegnap, melyben a jól csengő Weckreation módról hullik le a lepel. Nem érdemes kihagyni!