E3 2010: Spec Ops: The Line harci induló

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 16.
  • Videó
Link másolása
A Yager stúdió eddig nem kápráztatott el minket infómorzsákkal, a tavaly E3-as debütálása óta a Spec Ops: The Line a háttérbe szorult. Most újra hallatott magáról.
A Yager stúdió eddig nem kápráztatott el minket infómorzsákkal, a tavaly E3-as debütálása óta a Spec Ops: The Line a háttérbe szorult. Viszont most újra hallatott magáról. A történet szerint az arab térség ékkövének számító Dubaj romokban hever: a gazdagságnak és pompának vége. Mindennapos homokviharok sújtják, az utcákon bűnbandák élősködnek, el is terelődött róla a nyugati világ érdeklődése. Egészen addig, míg vészjelzés érkezik a térségből, egy magas rangú katonatiszt maradt ragadt ott, amikor az amerikai csapatok kivonultak. Halottnak hitték, most viszont az ő kimentésére érkezik Dubajba csapatunk.

A Spec Ops: The Line egy ízig-vérig taktikai TPS lesz német fejlesztők kezéből, az E3 kapcsán új előzetest kapott, melynek zenei aláfestését az Alice in Chains szolgáltatta. Dráma és forróság, szánkban érezzük a homok szúrós ízét.


7.
7.
shooter1234
Engem meggyőzött. Látványos, akciódús, meg taktikai (az írás szerint)

.
6.
6.
tomee33
A vidi alapján egész jónak túnik.Mondjuk egy vidiből azt nehéz lenne megmondani h mekkora sikere lesz, de én tutira ki fogom próbálni.
5.
5.
wildláma
én nem bánnám ha csöpögős lenne, sok sok akció, egy kis drámával megfűszerezve. példának okáért az MW2 ben is ott volt Roach és Ghost "kivégzése", és mekkora sikere volt.
4.
4.
Csoola
szerintem látványos, egy ilyen stuffhoz meg mi más kell még? csak ne vigyék ilyen eröltetten csöpögösre a figurát mint a hollywoodiak...
1.
1.
X360_FaNbOy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...