Spec Ops: The Line

Hosszú kihagyás után folytatódik a Spec Ops sorozat, lepusztult világban, cinikus hangulattal.

Elbukó bajnokok - kiváló, ám rosszul fogyó játékok (1. rész)

Nyitott világú úttörő, pazar Lovecraft-adaptáció, komoly témákat feszegető TPS és az állatkás platformerek szókimondó humorú fricskája. Egytől egyig igazolják, hogy a tehetség és a siker sajnos nem járnak kart karba öltve.

Új stúdiót alapított a Spec Ops: The Line rendezője

Cory Davis, a Spec Ops: The Line kreatív rendezője a Nine Inch Nails gitárosával, Robin Finckkel karöltve alapított új stúdiót, ami az Eyes Out fantázianevet kapta. A csapat pedig már neki is kezdett egy vadonatúj single player játék fejlesztésének.

Többségi tulajdonos lett a Yagerben a Tencent

A kínai Tencent még a tavalyi év elején vásárolta be magát a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager Developmentbe, mostanra pedig többségi tulajdonos lett a fejlesztőcégben.

2K-címek a Humble Bundle-ben

Amellett, hogy sokkal könnyebb lesz átvészelni az otthonmaradást ezekkel a játékokkal, még a koronavírus elleni küzdelmet is támogathatjuk a mostani Humble Bundle akcióra lecsapva.

Ezúttal a Yager Developmentbe fektetett a Tencent

Talán senki nem fog meglepődni azon, hogy újabb fejlesztőstúdió mögé vásárolta be magát a Tencent. A kínai óriásvállalat ezúttal a Spec Ops: The Line és a The Cycle fejlesztőjét, a Yagert nézte ki magának.

Egy ideig ingyenes a Spec Ops: The Line

A Humble Bundle jóvoltából újabb ingyenes játékot zsebelhetnek be a PC-s rajongók. A korlátozott ideig elérhető akció keretében ezúttal a Yager korábbi sikercíme, a Spec Ops: The Line lett a szerencsés.

Spec Ops: The Line - nem lesz folytatás

A 2012-ben megjelent Spec Ops: The Line főleg erőteljes történetének köszönheti népszerűségét, a készítők mégsem terveznek hozzá folytatást. Hogy miért nem? Arra most Walt Williams, a játék írója adott választ a Twitteren.

Elrajtolt a Humble 2K Bundle, 15 dollár a Battleborn

A Battleborn az év egyik, ha nem a legnagyobb buktája, erről árulkodik az is, hogy új Humble Bundle-t lényegében a Gearbox MOBA-lövöldéje köré húzták fel. Most 15 dollárért juthattok hozzá a PC-s változathoz.

2K-játékok akciója a Humble Store-ban

Ismét érdemes ellátogatni a Humble Store oldalára, ezúttal ugyanis a 2K játékait kínálják jutányos áron. Akadnak olyan alkotások, amelyeket akár 83 százalékkal olcsóbban is beszerezhetünk most. Az akció keddig tart.

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.