E3 2010: A Hot Pursuit nagyobb, mint a Burnout

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 17.
  • Hír
Link másolása
A Criterion osztotta meg Twitter-követőivel az alábbi számadatot, mely szerint a Hot Pursuit sokkal monumentálisabb lesz, mint a Burnout: Paradise.
A Criterion osztotta meg Twitter-követőivel az alábbi számadatot, mely szerint a Hot Pursuit sokkal monumentálisabb lesz, mint a Burnout: Paradise. Barangolós kedvű autósoknak az új Need for Speed igazi unikumnak számíthat, elfelejthetjük azt, hogy szűkös határok közé szorítanak minket. Már a fejlesztők korábbi munkájukban lemodellezett fiktív város, Paradise City sem volt piskóta, de a Hot Pursuit útjai minden képzeletünket felülmúlnak.


Több mint száz mérföld országutat alkottak meg a brit fejlesztők, ami négyszer nagyobb, mint a Paradise City összes aszfaltcsíkja. Ha hihetünk a fejlesztőknek, nem lesznek villogó nyilakkal kordában tartott vonalvezetések, bármerre menekülhetünk a minket üldöző yard előtt. Az utak teljes bejárása is embert próbáló feladatnak ígérkezik. Uraim, novemberben kiderül, igaz vagy sem ez az állítás.

Idevágó téma még, hogy a készítők szerint játékukat nagyban inspirálta a Call of Duty és a Battlefield: Bad Company 2. Ez a belső nézetre lesz igaz, amikor a cockpitben ülünk, hihetetlenül intenzív élményt nyújt, olyat mint ha egy FPS-sel nyomulnánk.
17.
17.
ATi0021
Tudtam, hogy a Criterion majd végre rendbe szedi a sorozatot és végre igazi NFS-t készít és nem GT5 majmolást vagy hasonlót (shift).

Remekül, hangzik a nagy terület, de még ígyis messze vannak a TDU2étől. Persze az is igaz, hogy az Eden már 4 év készíti azt.
16.
16.
Slik
én szerettem a lezárt utakat, nem tévedtem el bennük mint a rohadt paradise-ba
15.
15.
CoDer
szuper!! már alig várom!
14.
14.
amd33
Ezért is a kedvenc autós gamem a midnight club losangeles, egyzserűen imádom nagy város faszán tuningolható autók belsőleg és külsőleg is eszméletlenül élvezetes és nehéz versenyek...

De ezt is várom nagyon...
13.
13.
abydos
#5: Ha ismered a várost, hidd el, nem kell a térképet bámulnod, no meg a játék segített végig (csak gondolom nem vetted észre), hogy hol kell lekanyarodni, mert az utcatáblák a megfelelő utcánál villogtak, merre menj és a kocsi is a megfelelő irányba indexelt, hol kellene menned a legrövidebb úthoz.



#4: Ez egy nagyon jó kérdés, vélhetően, ha magyar a Steamed ugyanúgy leszedi a magyar nyelvet, mint a többi steames játéknál, de biztosra nem tudom :S Én ha az EA download managerrel töltöm le, abban van magyar, szerintem itt is kell legyen benne...
12.
12.
Blaise
#4: A Steames verzió is magyarul van?
11.
11.
Mathia$
Én már nagyon várom!
10.
10.
dawe001
Osztom #1 véleményét...Majd megyek veled ha megjelenik :D
9.
9.
biolencse
Ez, a hír alapján jónak tűnik.
8.
8.
K.G.
Nekem a videók alapján Most Wantedo beütése volt, csak tuning nélkül. Azt imádtam és ezt is fogom, az tuti. Az utóbbi részek kimaradtak (nem véletlenül) de most újra meghódított a NFS.
7.
7.
shooter1234
Remélem hogy lessz is értelme a kocsikázásnak. Tehát példáúl új hasznos dolgokat találhatunk/fedezhetünk fel. Mert csak úgy mászkálni a városban (vagy mittom én hol) elég unalmas, és értelmetlen számomra.
6.
6.
Pukhi-zik
100+ merföld? hat, bittos sok, de nem ugy hangzik.. tuti nem 1000?



160+ km-nyi autout arra nem mondanam, h olyan hu de sok.

pl egy masik gameban, ha van 16 palya, egyenkent 10 km-esek, akkor az nem egy hubame kateg, megsincs cikk rola..
5.
5.
NinjaNorb
nekem ez a szabad mászkálás nem jött be ezzel baszták szét a burnoutot is...amikor 400al megyek nincs kedvem a térképet bámulni hogy mikor jön 1 derékszögű kanyar...lehet én vagyok maradi de ez nekem az egész burnout élményt megölte...haez is olyan lesz mit paradise akkor nekem ez is felejtős lesz pedig annyira megörültem amikor láttam a hot pursuit feliratot:(
4.
4.
sid9191
#1: pontosabban 1043 ft. :) meg is vettem. megéri :)
3.
3.
oppenheimer
fps-hez hasonlítani elég nagy hülyeség volt szerintem:D
2.
2.
mnmn1
csak kérdés hogy lesz-e olyan sok minden benne mint a burnout-ban.
1.
1.
abydos
Elsők között veszem meg szemrebbenés nélkül.



És idevágó téma, hogy a Burnout Paradise Ultimate Box 1000 Ft Steamen! http://store.steampowered.com/sale/ea_week


Rohadt olcsó, egy rohadt értékes játékért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...