E3 2010: ArcaniA: Gothic 4 idegenvezetés

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 19.
  • Videó
Link másolása
A kiállításon hallatott magáról a Gothic folytatása, lássuk, hogy állnak most a játékkal az eredeti részek fejlesztői nélkül. Nyitott világ, meseszép grafika, kóborlás.
A kiállításon hallatott magáról a Gothic folytatása, lássuk, hogy állnak most a játékkal az eredeti részek fejlesztői nélkül. Nyitott világ, meseszép grafika, kóborlás. Mint olvashatják a cucc címe is módosult Gothic Talesről, Gothic 4-re, elvégre sugallni kell, hogy a hagyományok pedigréje kitűnő. Mondjuk az utolsó résszel annyira nem lehet dicsekedni, elvégre jó egy év kellett a megjelenés után, mire játszható formába kerül. A Spellbound hivatott új szintre emelni a szériát, és ez látszólag sikerült nekik. Kihívója a már régen megjelent, a Gothic széria megalkotóinak új munkája a Risen.

Lássuk a kezelőfelületet! A képernyő közepének alján három kijelző kapott helyett: az állóképesség, életerő és a mana pontjaink száma. Gyorsbillentyűkre helyezték az életerőnket feltornászó löttyök elérését, karakterünket némileg távolabbról látjuk, így az átláthatóságot növelték a srácok. Egy faluba a beérve a lakosok élik mindennapi életüket, teszik a dolgukat, ahogy már a sorozatban lenni szokott. Küldetések felvevése kicsit langyos párbeszédeken keresztül zajlik és némileg petyhüdt célokért: ölj meg 6 ilyen-olyan rémséget. De ezek még a kezdeti percek.

A harc sima vagdalkozáson alapszik, komoly taktikázásnak még nem volt helye a prezentációban, mágikus hatalmaknak szolgáló varázslók ellen viszont minden fortélyt be kell vetnie az egyszeri kardforgatónak. Persze csak ha harcosnak tápolod a hősödet. Az ArcaniA: Gothic 4 szeptember 21-én jelenik meg és a széria életében elsőnek konzolokra is.




5.
5.
hedzsooo
Haaat, remelem jo lesz a sztori, a hangulat !



A 3.-ik sem volt rossz, de az elso 2 ( + a 2.-ik kiege) jobban bejott nekem. A 3.-ik kiege mondjuk elegge gaz, h maig sem jatszhato normalisan, annyi hibaval kuszkodik, szvsz....
4.
4.
bitbandita
#3: de nem is 2-vel... ;)
3.
3.
IceColdKillah
#2: XD Látom nem 1 rpg-vel volt már dolgod!



Amúgy jónak tűnik a dolog sőt én idáig minden Gothic-ot imádtam, hibák ide v. oda....

Főleg az tetszett a régi Gothic-okban ami másnak szúrta a szemét: ez a learning system. Azaz level up-nál kapsz 10 Learning Point-ot, és annál az npc-nél költöd el akinél akarod/tudod vagyis ha sword skillt akarsz fejleszteni akkor beszélned kellett egy warrior-ral aki megtanít téged a kívánt skill-re.



Ha ez a learning sys. van benne akkor sztem csak nekem fog tetszeni a Game!!XD
2.
2.
bitbandita
#1: a főhős új személy. Aki eddig volt a főszereplő, na ő most a főgonosz. A 4. részben ő a Király, csak - ahogy lenni szokott a királyokkal a legtöbb esetben - megőrült. A hatalomtól, vagy elitta, elszívta az eszét, ki tudja. A lényeg, hogy mindenfélét gonoszkodik, többek között fölgyújtatja a falud, kinyír mindenkit, stb, csak ahogy lenni szokott, ismét. Főhősünk ezen persze berág és... csak ahogy lenni szokott...
1.
1.
felegyi
Kicsoda a fsz? Mert nem hasonlít a tagra akivel eddig voltunk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...