Arcania: Gothic 4 PC, PS3, X360

Elkészült a Gothic-sorozat negyedik része, az új játékot viszont nem a Piranha Bytes fejlesztette, hanem a Desperados-ról is ismert Spellbound.

Itt az új Humble Weekly Sale

Az új Humble Weekly Sale főszereplője a Nordic Games, ami takaros csomaggal lepi meg azokat, akik legalább egy dollárt rászánnak az akcióra. Még négy napig lehet befizetni rá.

Késik a Gothic 4 kiegészítő, bajban a kiadó

Komoly bajba került az Arcania: Gothic 4 első kiegészítőjének megjelenése. A Fall of Setariff talán sosem látja meg a napvilágot, hiszen a kiadó már rég csődbe ment, most pedig még az egyik legnagyobb befektetőjük is kirántja alóluk a szőnyeget. Vajon a JoWood képes lesz összeszedni magát?

Arcania: Gothic 4 teszt

Nem számítottam arra, hogy ennyire sötét lesz a barlangban. Tegnap éjszaka, amikor rajtamütöttek az útonállók, a harc utáni összevisszaságban, és a holtak átkutatásánál elhasználtam utolsó, csonk fáklyámat is. Azt hittem a kövezeten legalább találok mécseseket, vagy akármit, ami pislákoló fénnyel ég.

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

Letölthető az Arcania: Gothic 4 demója

Durván két hetet kell még kibírniuk a rajongóknak, hogy megkaparintsák a Gothic-széria negyedik részét - illetve nem, ha beérik a kipróbálható változattal, azt már most is letölthetik. Vajon sikerrel járnak a német fejlesztők, és kiköszörülik a Gothic hírnevén ejtett csorbát?

E3 2010: ArcaniA: Gothic 4 idegenvezetés

A kiállításon hallatott magáról a Gothic folytatása, lássuk, hogy állnak most a játékkal az eredeti részek fejlesztői nélkül. Nyitott világ, meseszép grafika, kóborlás.

Friss képek landoltak a galériában

Új képek érkeztek a galériába, többek között vannak Arcania: Gothic 4, Crackdown 2, FEAR 3, Front Mission Evolved, Knights Contract és Mafia II látnivalók is.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.