Ilyen lesz a Kinect dashboardja

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 20.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox 360 menüjében való kutakodásnál mi sem egyszerűbb. A jövőt elegáns kézmozdulatokkal, rövid hangirányítással képzeli el az MS. Lássuk a dashboardot!
Az Xbox 360 menüjében való kutakodásnál mi sem egyszerűbb. A jövőt elegáns kézmozdulatokkal, rövid hangirányítással képzeli el a Microsoft. Lássuk a dashboardot! Nem csupán a játékokat lehet mozgásunkkal vezérelni, hanem maga a konzol menüjét is. Egyszerű parancsszavak elmormolásával kompletten lehet nem túl bonyolult utasításokat kiadni. Pl. azt mondod, hogy "Zune" akkor egyből a filmkatalógusban találod magad, de ha kiejted ezt: "Xbox Stop", akkor megállíthatod a filmlejátszást. Bizony, ennyi az egész.

Az Engadget jóvoltából működés közben is megcsodálhatjuk a Kinect dashboardját. És itt már nincsenek betanított prezentőrök, csak pár lelkes újságíró.

13.
13.
eGo-bOy
addigra ugyis lesz kb 15-20 ezer ft, mire kijönnek a jo kis FPS-ek v a többi jo game :)
12.
12.
dudee91
Nekem tetszik,bár vannak még dolgok amiket ki kell majd küszöbölniük az ms-nél. Az árra visszatérve, pedig a kölni bemutatón fog kiderülni minden a Kinectel kapcsolatban. Ár, és használhatóság is.
11.
11.
Ecneb
hát, ez nem túl meggyőző. A sok szerencsétlent sajnálom, aki látja a kamu reklámokat, hogy így szuper, úgy szuper...vesz egyet és hoppá, jön a valóság?!

Nem győzött meg még a kinect, sem a nevével sem a képességeivel...
10.
10.
tjames
#9: Ez butaság, mert ha megadod neki hogy csak téged vegyen számításba, akkor másokkal nem foglalkozik. szerintem.... hisz láttunk már ilyen videóket.
9.
9.
falselight
szerintem ezen még kell fejlesszen az ms, mert katasztrófális lehet. a reklámokban ott van az egész család a kanapén, megy a móka ezerrel.

a valóságban ezzel szemben mindenki el kell tűnjön a kamera látószögéből, mert hanem használhatatlan az egész. szerintem komolyabb játékokat képtelenség lesz normálisan játszani a kinect-tel.
8.
8.
X360_FaNbOy
#6: Nebassz!? Arra érted ami a Microsoft konferencián volt? Amikor a néger Natalozott?
7.
7.
Blint19
Nem estem hasra ettől a Kinect-től, bár az az igazság, hogy engem ez az egész mozgásérzékelős dolog nem izgat túlságosan, így a Move sem volt rám valami nagy hatással! Ráadásul valószínűleg 150 dolcsiba fog kerülni "Kinek(?)t", ami egy kicsit borsos!
6.
6.
InGen
Az E3 Kinect bemutató túl sokat nem nyom a latba, lévén kamu volt az egész :)



De ettől függetlenül tényleg nem, minden korábbi és mostani Xboxszal működni fog.
5.
5.
X360_FaNbOy
#4: Bizonyíték erre az E3 Kinect bemutató, ahol a mostani X360-al mutatták be a Kinectet.
3.
3.
marcee99
csakaz új Xboxal lehet használni?
2.
2.
X360_FaNbOy
Érdekes...szegény ekszbáksz...betanították JB-re..:(
1.
1.
krisz95410
érdekes lesz! lehet hogy beruházok egyre ,passzolni fog az Elit mellé:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...