Ősszel jöhet az új Xbox 360 olcsóbb kiszerelése

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku egy kiszivárgott, belsős dokumentumra hivatkozva számolt be róla, hogy ősszel kerülhet boltokba az új, vékony Xbox 360 olcsóbb változata.
A Kotaku egy kiszivárgott, belsős dokumentumra hivatkozva számolt be róla, hogy ősszel kerülhet boltokba az új, vékony Xbox 360 olcsóbb változata.

Ugrás a galériához

Az E3-on bejelentett, megújult Xbox 360 július 16-án kerül boltokba, az Elite konzolok jelenlegi árán. Amerikában ez kerekítve 300 dollárt jelent, amihez viszonyítva 100 dollárral lehet olcsóbb az az Xbox 360 kiszerelés, ami az új külsőt kapott gépet tartalmazza majd ugyan, de tudásában nem ér fel a teljesértékű változathoz: a feltételezések szerint nem lesz benne beépített wi-fi adapter, és nem 250 gigabájtos merevlemez jár hozzá, hanem valamivel kisebb. A Kotaku értesülései szerint az olcsóbb csomag ősszel kerül boltokba, míg az év végén a Kinecttel együtt árult konzolok kiadása várható. Erről további információk nem állnak rendelkezésre.

45.
45.
Killió
44.
44.
Yami
#43: A szerintedet kihagytad.

Mert szerintem mondjuk egy Mass Effect 2 vagy Halo 3 bármelyiket lepipálja a felsoroltak közül. Plusz most új befutóként az Alan Wake is fergeteges lett.
43.
43.
Turekk
#40: nekem van 360nom és ps3 is. -eleinte gagyibbak voltak a boxok,

ez az új jónak tűnik. nekem első szériás van és trágya, viszont a ps3 jó minőségű nagyon+ bluray. Azért veszik/vették sokan a boxot, mert sokáig harmada volt a ps3 árának és lehet warezolni. nem mindegy.

úgyis az számít ki, mivel játszik. ha a sony címei tetszenek baszhatod a boxot és fordítva. bár a boxon semmi értelmes exkluzív nincs, max a gears of war, forza, de ez elég karcsú felhozatal -szemben killzone, uncharted, gt5, move, resistance stb
42.
42.
V1SoR
#40: Sokan nem bírják ha kritizálják az ő konzolját. Ha valaki beleköt valamibe, akkor rögtön jön, hogy elfogult fanboy. De ha dicsér valamit, akkor is. Azért mindenki nem fanboy, főleg, hogy sokaknak nincs egyik konzolja se. Huszti írta, hogy nincs neki PS3, de te mégis lefanboyozod ("hülyeségeket kántálsz mint a táborod többi tagja") mert nem ért veled egyet.
41.
41.
puntocsento
dzsiádzsó: jó hogy le nem harapjátok egymás fejé :-) ez mindig is örök vita lessz. mondom nekem mid kettő van, és szerintem is játékra jobb a box. különben a régiek se voltak olyan szarok. az egyik havernak több mint 2 évig elment a box-a. a legrégebbi fajta. pedig 200 játékot (szinte mindte) végig nyomta. tehát rengeteg üzemóra lett benne, és semmi hűtés mond nem volt benne!!! vett egy PS 3-at (neki romlott el a HDMI része, nincs kép a HDMI kimeneten). tehát még annyit se ment mint a box-a.
40.
40.
dzsiádzsó
#39:

De az vagy mert hülyeségeket kántálsz mint a táborod többi tagja.

Csak hogy tiszta legyen!

1. 3 év garid van, ha meg nincs akkor mokolt a géped, akkor mit pofázol, ps3 meg eredetizel, akkor mif ...szé nem eredetiztél boxon is semmi bajod nem lett volna.

2. Ha nem jól használod valóban elbaszodik, de még legrosszabb konstrukció is fél évig bírta nálam, jasper óta meg megbízható akár csak imádott konzolod.

3. Ha annyira szar, miért tud ugyanolyan grafikát, egy-két de szó szerint 2 játékot leszámítva azok is száz évvel a ps megjelenése után jöttek, miért választotta több ember, miért szerették jobban a fejlesztők, miért volt kezdetben egy csomo exkluzive stb stb



Szerintem felejtsük el egymást....
39.
39.
huszti
#32: nem vagyok psfan, nincs ps3am. egyszerűen csalódtam a boxban, amiért ilyen szarul csinálták meg, ha nem lenne az, hogy állandóan elbaszódik, akkor még most is meglenne, gondolom. és nem kell a duma hogy van akinek 3 évet bír meg 4 éves és semmi baja, jó, én értem, szerencsés. a baráti körömben 4 embernek volt, mind a 4 meghalt 1 éves futamidőn belül...
38.
38.
Yami
#33: Örülök, hogy ilyen kommenteket is olvashatok itt a GK-n a sok vérpistike anyázásán kívül. :)



#34: Hát a cross platform cuccok ugyananyiba szoktak kerülni, az exclusive-okat meg nehéz így összehasonlítani.
37.
37.
Yami
#23: Valóban egy GPU túlmelegedés akár okozhatja is, teljesen igazad van. De itt azt is figyelembe kell venni, hogy a GPU és a CPU egy chipben vannak. Azaz nem tud külön egyik vagy másik túlmelegedni.

És ha láttál már túlmelegedő prcessort (ha nem, akkor yt vannak ezek az intel vs amd túlmelegedési összehasonlítások, azokat érdemes megnézni) akkor ott láthattad, h a prcoessor melegedésével a játékok először elkezdenek dadogni majd teljesen kifagynak.
36.
36.
Yami
#35: Már miért ne lenne? Nekem Jasper alaplapos Elite-em van és 3 év garancia van rá.

Az új Xboxra van csak 1 év gari.
35.
35.
dzsiádzsó
#33:

Itt nem sok megértésre találsz, de én pl örülök hogy vannak józan emberek is :), bár te meg kicsit ms felé kacsingatsz.

Azt ne felejtsük el jasper óta 3 év gari sincs, igaz meghibásodás se több mint ps3 esetében, ezt kéne már végre felfogni egyeseknek...
34.
34.
puntocsento
ja és szerintem az dönti el a vitát a két konzol között, hogy melyik géphez mennyibe kerül egy játék!
33.
33.
puntocsento
én is leírom a tapasztalataimat. xbox360 vs. ps3. nekem mind két konzol van. régen volt PS1 is. az utóbbit nem rég vettem. én minőség beli különbséget nem látok, pedig egy 141cm-es LED-es TV-n játszom. szerintem a 360 joy-nak a fogása sokkal jobb. meg hát ugye 3db új PS3 játék árából (kb. 15e ft/db) veszek egy új 360-at, vagy ha másképpen nézem 1db ÚJ PS3 játék árából kiír az ember akár 125db!!! 360-as játékot. a ps3-nak az előnye hogy ingyen lehet hálózatba játszani. (de már ugye nem sokáig), + hogy van benne mozgásérzékelő, blu-ray lejátszó. én a nathalt többre tartom mint a sony féle wii-s cuccot. 2.5éve van meg a 360-an. és 2 évesen volt 3ledes. (7e ft volt a javítás) de 3 év gari van rá, ha nem lenne okosítva, akkor ingyen javították volna. és szerintem mindegy mennyit játszik az ember vele, vagy van e hűtés mód rajta. tapasztalat. amikor megvettem, a haverral együtt vettünk. egy helyre vittük fordulat szám emelésre + hűtés késleltetésre. na már most, ő rengeteget játszott a box-al (minden nap több órát) , én nagyon ritkát (volt hét hogy be se kapcsoltam), mégis 2 évesen 1 napon lett 3 LED-es mind a 2 gép!!! de azért a PS 3 se sokkal jobb. 3 ismerősnek van. mind 3nak már beszart. az egyiknek meghajtó csere (25e ft), a másiknak HDMI része szart be, a 3.-nak meg sárga LED-es lett, ő el is adta alkatrésznek, mert állítólag hiába megjavítják, nem biztos hogy nem romlik el megint a közeljövőben. és persze hogy csak 1 évet ad rá a sony. és mind a hármuknak 1 év után romlott el a PS3. (érdekes hogy a sony: kamera, fényképező, tv-k re 3évet ad, akkor a konzoljukra miért nem???).
32.
32.
dzsiádzsó
#30:

Hiba benned van gáz vagy....

Többi idióta psfan meg kicsit vegyen vissza és bújjon a kis konzola mögé, mer oltári baromságokat hordtak itt is össze...
31.
31.
Attila421
srácok ha egy kicsit is jobban megnéznétek a képeket látszik rajtuk hogy kapot a gpués a cpu egy uj venti a törés alatt láthato de ez sem biztos hogy sokat segit rajta de legalább ujitotak rajta
30.
30.
huszti
mikor megláttam, hogy úú új xbox, slim, ráadásul még tetszik is ahogy kinéz, meg 250 gigás, meg minden, mondtam magamba végre, biztos kiajvították a hibákat rajta, lehet mégis csak venni kéne mégegyet, de azok után, hogy ugyan az maradt a belseje, mint pár éve, hát köszi, nem veszek még egy zsákbamacskát...
29.
29.
Zseblámpina
Itt mennyi műszaki utonálló van...
28.
28.
zoodoo
#24: a NATAL a projekt kódneve. A termék neve általában eltér a kódnévtől.
26.
26.
cross56
#24: Azért futottak NATAL néven, mert még nem volt neve a Kincect-nek....
26.
26.
Killerbee
#22: Na igen ezt az overcoolt kellett volna már gyárilag elérhetővé tenni a dash-ben.
25.
25.
eGo-bOy
#22: az egy dolog, hogy vki kitalálta, de nem marad garis a géped utána.
24.
24.
eGo-bOy
látjátok? ennyit tud az ms. mindenkit csak átb**znak, hogy jaj de jól néz ki, meg stb, de arra nem képesek hogy egy rohadt új hűtőt tervezzenek rá. szánalmas egy cég. főleg h a Kinect vidik amik Natal név alatt futottak, azok FAKEK voltak :D:D
23.
23.
K2 The Highest
14: Ez nem biztos...Tudod, nekem nincs Boxom, de a gépembe volt már olyan, hogy a VGA túlságosan felmelegedett és a játék ugyan futott, de hasonló csíkok és pontok parádéztak a képernyőn...
22.
22.
trulyxy
ilyen eddig is volt akkor 2 ledel kapcsolt ki a box, de nemis ez volt eddig a baj hanem hogy mikor kikapcsolod a gépet akkor leáll a hűtés és mivel nem emgy semmi hűtés ilyenkor a gépbe még nőhet is a hőmérséklet és olyankor deformalodoik a lap és szakadnak fel a lábak de erre találták ki az overcoolt.
21.
21.
Yami
#19: Nem, nem hirtelen hűti.

És igen, ha a központi chip hőmérséklete elér egy bizonyos hőfokot (amikor még a hardware nem károsodik) akkor mindennek a közepén lekapcsolja a konzolt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...