Tényleg 150 dollár lesz a Kinect ára?

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 22.
  • Hír
Link másolása
Az interneten terjedő, 150 dollárt rebesgető pletykák ellenére a Microsoft kijelentette, nincs még megerősítve a Kinect végeleges ára. Több lesz, vagy kevesebb?
Az interneten terjedő, 150 dollárt rebesgető pletykák ellenére a Microsoft kijelentette, nincs még megerősítve a Kinect végeleges ára. Több lesz, vagy kevesebb? Maga az Xbox-guru, Major Nelson hintette el vasárnap a Twitter-csatornáján az alábbi üzenetet, melyben lenyugtatja a kedélyeket:

"BTW, nem hirdettük még ki a Kinect végső árát. Biztos vagyok benne, hogy megerősítjük az árat, ha itt van az ideje."

Szóval a fenti összeg, amit a Kinectért kérhetnek el, korántsem biztos ár,  előfordulhat, hogy a redmondiak hűek maradnak a nevükhöz és ennél mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlnunk? Ám a cég ügyvezető alelnöke, Chris Lewis szerint a technológia kiváló ár-érték arányt fog képviselni. A Kinectel szélesebb, alkalmi közönséget is megcéloznak, de a nagy élményt versenyképes áron kínálják."- Gondoskodunk arról, hogy amit kínálunk, az kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. (...) Azt hiszem az is igaz, hogy az emberek nagyon boldogak lesznek és hajlandóak fizetni egy nagyszerű élményért."



De kell-e annál hivatalosabb bejelentés, miszerint a Microsoft saját online boltjára is felkerült a Kinect, egészen pontosan 149.99 dolláros áron. Tehát a gyanú eddig beigazolódni látszik. Az előrendelhető csomag tartalmazza a szenzort, tápkábelt, kézikönyvet és WiFi kábelt. A vásároló bele is helyezheti kosarába, de a pontos szállítási időpontról még nincs pontos tudnivaló. Lehet, hogy pont a hivatalos Microsoft Store oszlatja el a pletykákat, még az MS megmondóemberei előtt?

A GamesIndustry.biz szerint a Kinect tolja még ki öt évvel az Xbox 360 élettartamát.
25.
25.
dahaka15
én olyat hallottam h lesz ps3-ra is. Én inkább arra várom, mivel nekem az van XD
24.
24.
M@RK96
én hallotam olyat h az új xbox 360-ban bele lesz építve a kinect de nem tudom mert egy videón a doboz oldalán ott van a kinect képe...
23.
23.
galler3
Hát én egész jól elszórakoztam a Super Mario Galaxy 1-2vel meg a Zelda twilight princess-szel. Vagy mondhattam volna a Mario Kartot és a Super Smash Bros Brawl-t.

Kinect nemigazán hasonlít a Wii-hez. A move már annál inkább! Kinectben vannak még lehetőségek de egyenlőre oylan kiforratlannak tűnik az egész. Mintha csak szárnypróbálgatás lenne.
22.
22.
Pataky
#20: És nekem a Move sokkal jobban tűnik Wii koppintásnak mint a Kinect. Ez egy forradalmi újítás lehet nem csak a játékok világában de akár egyes masinák irányításában is (mindenki látta azt a filmet Tom Cruiseval). És attól mert még nem jelentettek be rá semmi komolyabb címet nem azt jelenti h később ez nem fog változni. A Wii-n nem azért nincs jobb game mert nem lehetne irányítani vele, hanem mert az a konzol annyit tud. Szóval sztem messze nem kell leszólni meg temetni a Kinectet.
21.
21.
#11: Mi az a rózsadomb???? Dolina lopova? (lopó negyed)
20.
20.
Yami
Azért álljunk már meg egy pillanatra számolni. :D (Ezt most főleg a PS3 + move vérpistékeknek szól)



Itt a Kinect. Vegyünk mondjuk, hogy tényleg 149.99$ lesz.

Ezért az árért kaptál egy érzékelőt ami minden játékhoz jó, de még a haverodnak se kell külön controller ha veled akar játszani.



Akkor nézzük a Move-ot. Csak az alap csomag amiben van egy Kamera meg egy fagyi meg valami játék amit többet elő nem veszel, az 99.99$

De persze ez még csak fél móka hisz a játékok nagy részéhez 2 fagyi kell.

Egy fagyi ára 49.99$ Ó jajj, csak nem 150$ körül járunk???? De bizony.

És akkor itt még szóba se jött, hogy a haveroddal együtt is move-ozzál.

Valamint említhetném a kiegészítő controllert ami nem kötelező de ha kényelmesen akarsz játszani akkor kell, vagy a pisztoly kiegészítőt ami szintén nem kötelező de érdemes ha FPS-eket akar játszani az ember.



Úgyhogy először számoljatok emberek mielőtt olyan hülyeségeket írtok, hogy a move ilyen meg olyan olcsó lesz.
19.
19.
Exinor
Az árakat általában úgy alakítják, hogy ami az USA-ban 1 dollár az itt 1 euro. Vagyis, ha a Kinect kint 150 dollár, akkor az nálunk 150 euro lesz.

Én move-t fogok venni, mert ps3-am van, de azt sem itthon, majd fasza zavvi-s mega monday akcióban.
18.
18.
V1SoR
Csak annyit tennék hozzá, hogy ha nekem pl.: X360 van, akkor lehet akármennyire jó a Move, én akkor se fogok Move-t venni :D
17.
17.
givi6
háát, már írták gamekapocson:

ha drágább lesz a kinect mint a psmove akkor az lehet a befutó,

persze csak azért fogunk fizetni ami jo...vannak sokan ( előre bocs)

akik megszálotan utálják a box-t, és a más konkurenseket,

és bármit képesek megtenni., nem akarok vészmadárkodni de ha nem vagy nagy gép guru, és haverod megállás nélkül mondja hogy NE VEDD MEG!!!, akkor nem fogod....

nem fogják megvenni az emberek! vagyunk egy ,marékan akik ahez értenek, és mondanak, de a világ naggya nem

hallani lehetett, hogy már vannak játékok kinect-re, de azok a wii sikeresei, sőt így írták: A MICROSOFT A WII_RE TÖR!!!!

valahogy így, ez egy tök jo ütlet de ha kopintanak akkor már..romlik a színvonala...persze aki tud kritizálni tudjon bocsánatot kérni...

bocsi a 'megszálott dologért' :)........
16.
16.
Pataky
Azért mert itt Magyarországon sír az az 1-2 ezer Xbox tulaj h drága és nem fogja megvenni, attól még van a világon máshol jópár 100ezer vagy millió akinek ez meg se kottyan mert 2 nap alatt keres ennyit. Szóval ez az így járás esete. FML

(Nekem tuti vétel lesz, úgyis összespórolok rá:D)
14.
14.
boldi89
#11: Figyi ha kidobod én megveszem tőled írj egy pm-et és megbeszéljük:D
13.
13.
xXgoronikahunXx
Már nem azért de az első pár mondatban kiderül, hogy "Az interneten terjedő, 150 dollárt rebesgető pletykák ellenére a Microsoft kijelentette, nincs még megerősítve a Kinect végeleges ára. Több lesz, vagy kevesebb?"Szóval az is lehet, hogy mondjuk 200 dollár is lehet de lehet, hog csak 100 dollár lesz szóval nem végleges!!!
12.
12.
boldi89
150 dollár reális lenne szerintem ha azt nézzük a slim xbox lesz 68ezer + ez 35.000 + a jáékok azért aki ezt igy egybe akarja megvenni húzza egy kicsit a szája szélét.És még nem is biztos hogy ez a végleges ár simán kinézem a MSből hogy itthon lesz 50 60 ezer..... Elhiszem hogy jó meg minden jó technika de nem hinném hogy hosszútávon is szórakoztató lenne számomra.Inkább maradnék a joynál.
11.
11.
Scoo
#8: Én majd X-boxohoz csomagolva fogom megvenni. Ugyan már van egy boxom, így a kineticet megtartom, a boxot meg kidobom a kukába. Így élünk mi a rózsadombon :)
8.
8.
Pantz22
Most mond már... 35E -Ft

Pl: Egy kormány hozzá 20E...

Akkor nehogy ezen akarjak spórolni

Mit számít.... 40E lesz mire itthon a boltok polcaira kerül, de mit is kapsz érte?



A szórakoztató elektronikai cikkek legújjabb vívmányát.



Mint autóknál a kabriózás... :) - Egy más életérzés (nem csak ugy slamposan autózgatsz)



-A konzolnak parancsszavakat adsz, és nincs szükség kontrollerre.

-És ez,még nem a jéghegy csúcsa úgy érzem-



Nekem tuti vásár - ha 80E lesz akkor is.



#6 : Úgy tudom, hogy az új konzolok 2012 vagy 13 - ban jönnek...

Nem is kell 5 évig húznia
7.
7.
Vincenzo
#5: 35.000 lesz az USA-ban, képzeld el mennyi lesz, mire elér magyarországra....ennyiért majdhogynem konzolt lehet venni.
6.
6.
krisz95410
nemvagyok benne biztos hogy a Kinect elég ahhoz hogy kitolja 5évvel az Xbox élettartamát! kiderül
5.
5.
Speper
Nemazért, de 35.000 Ft itthon, egy ilyenért.... Sok ember még eredeti játékot is alig enged meg magának, nemhogy még egy ilyet is beújítani...
4.
4.
TYROK
hmm, akkor szopd le a ps3-ad fagyiját:D

3.
3.
zoodoo
2.
2.
dawe001
1 dollár mostanság 228Ft ....

150--> 34200 Ft O.o

Még jó hogy ps3-mam van és a move kb harmadannyiba fog kerülni
1.
1.
seci92
Hát az qurva drága. Egyre biztosabb vagyok benne hogy a Move fogom preferálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...