Fejlesztőket toboroz az Infinity Ward

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az év elején történő kulcsemberek sorozatos eltávozása után a kreatív szakemberek nélkül maradt Infinity Ward pótolni szeretné megcsappant munkaerejét.
Az év elején történő kulcsemberek sorozatos eltávozása után a kreatív szakemberek nélkül maradt Infinity Ward pótolni szeretné megcsappant munkaerejét. A két alapító tag, Vince Zampella és Jason West már a Respawn Enternainmentet erősítik, ám a Call of Duty játékokra szakosodott anyastúdió nem mondott le jövőbeli terveikről az Activision nyomására. A Gamasutra állást kínáló aloldalán több betöltendő pozícióra is keresnek embereket: engine programozót, animátort és game designert is többek között. A morálisan és létszámilag is megcsömörlött csapatra továbbiakban is számít a tőkeéhes Acitivsion az új projectük során.


Ezzel egy időben a Sledgehammer Games is kalapálgatja az eddig még be nem jelentett új Call of Dutyt, amely feltehetőleg 2011-ben mutatkozik be, most ők is vállalkozó szellemű fejlesztőket keresnek weboldalukon. A Visceral Gamestől elcsábított Glen Schofielddel és Michel Condrey-val felvértezett csapat egy akció-kaland mellékággal bővíti a Call of Duty játékok sorát.
11.
11.
izomkukac
#10: mindenki zöldfülűként kezdi.
10.
10.
givi6
ez megvan pecsételve, komoly tervezőknek már van állásuk..

vagy zöldfülüekre számithatnak, de olyan 5% a 100-hoz hogy profikat találnak, ez biztos kihat call of duty-ra

(ami sztem egyre rosszab, semmi eredetit nem tudnak kitalálni,

és játékot már sokan, jobban lemásolták, és másolják )
9.
9.
Teuton
Inkább próbálna meg új neveket behozni ő is mint az EA (pl Dead Space vagy Mirror's Edge). Teljes szabadságot adni a fejlesztőknek, egy már használt és beizzított játékmotort venni alá, pl UE3 (gondolom drágábba lenne nekik sajátot fejleszteni).

Kis szerencsével, kitartással és találékonysággal úgy feltámadnának mint egy Főnix.
8.
8.
Pataky
#1: Az én meglátásom szerint csak a magyarok gondolják így h mennyi okos emberünk van pedig nem. Azért mert van/volt az országban 10-15 olyan ember aki tud/tudott vmi kiemelkedőt alkotni, az még mindig nagyon kevés az össz viszonylatban. (mondom ez úgy h magyar vagyok és kutatóként dolgozom)
7.
7.
OLLiE
5.
5.
Szajolihoher
#4: jah ha a Treyarchnak sikerül a black opsból jó játékot csinálni akkor övék lesz már a legjobb Cod.
4.
4.
Zseblámpina
Ez a cod már nem az a cod lesz...
3.
3.
Speper
#2: Tömören, de igaz.

Másrészt meg respect az Infinity-nek, hogy még próbál valamit összehozni.
2.
2.
Ragnarök
#1: Ahhoz pénz is kéne, ami a magyar fejlesztőknek nem nagyon akad.
1.
1.
IceColdKillah
Érdekes hogy mennyi magyar feltaláló volt/van/lesz de hogy 1 piacképes game-t nem tudtunk összedobni ez szerintem kissé siralmas. Más nem látja így?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...