HWSW: Dupla érintőkijelzős notebook a Toshibától

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 22.
  • Hardver
Link másolása
Két kijelzőből felépülő notebook koncepciót mutatott be a Toshiba, amely limitált darabszámban piacra is kerül majd, olvasható nagytestvérünknél, a HWSW-n.
Két kijelzőből felépülő notebook koncepciót mutatott be a Toshiba, amely limitált darabszámban piacra is kerül majd a vállalat első notebookjának 25. születésnapja alkalmából. A cég ezen túlmenően egy androidos smartbookkal is készül, amely a harmadik negyedévben jelenik meg.



A Toshiba egy merész koncepcióval ünnepli notebookjainak 25. évfordulóját. A Libretto W100 összecsukva egy szokványos kivitelű ultrahordozható notebooknak tűnik, belül azonban nem egy, hanem kettő 7 hüvelykes, 1024x600 pixeles érintésérzékeny (multi-touch) kijelző található - sokak egy hatalmas Nintendo DS-hez hasonlítják. Ha hagyományos formátumú notebookként akarjuk használni, akkor az alsó kijelző egy teljes értékű billentyűzetként funkcionál, az első beszámolók szerint érintés-visszacsatolással, apró rezgésekkel.

Érdekel, milyen újdonságokkal készül a Toshiba?
Olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!
9.
9.
Motig
#7: még csak papiron létezik és amig nem lesz folyadék alapal megáldot aksi adig szerintem ne is várj rá...(az árát meg szerintem kalkuláld ki.. min 200E legjobb estebe!)

hírhez: na az asus is akart egy iylet de nem csinálta... na midegy ez is jólesz! csak lene tömeg gyártás belőle....
8.
8.
shane27
#4: azt a rohadt, nem semmi



#7: sztem nem lesz vmi olcsó mulatság
7.
7.
shooter1234
#4: :O Az igen! Ez mikor jön ki, és kb hány forint lessz?
5.
5.
adye
Nekem ez tetszik kikúrt módon a Toshiba felhozatalból: http://www.youtube.com/watch?v=Ro4MOeW3gRo
3.
3.
tjames
Nekem is tetszik, jobban is mont a táblaPC-ja a Mac-nak.
1.
1.
Ragnarök
Valami védeni fogja a sérüléstől az érintőképernyőket vagy, csak egy karcot kapnak véletlen és fizetheted újra az egész gépet? ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...