Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!

Így néz ki az NVIDIA RTX Remix által megszépült The Elder Scrolls III: Morrowind

Az NVIDIA kifejezetten moddereket megcélzó projektje, az RTX Remix által könnyűszerrel megszépíthetők a régi klasszikus játékok. Most a The Elder Scrolls III: Morrowind segítségével demonstrálják a technológia képességeit.

Bemutatkozott a Logitech G Cloud, a Logitech felhős kézikonzolja

A Logitech formálisan is bemutatta a Tencenttel közösen készített, felhős játékra kihegyezett kézikonzolját, a Logitech G Cloudot.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Bemutatkozott az RTX 4090 és az RTX 4080, érkezik a DLSS 3

Az NVIDIA nem aprózta el az új generációs videokártyáinak leleplezését, óriási teljesítményt ígér az RTX 4090 és az RTX 4080, továbbá érkezik a DLSS 3 technológia is.

Kiszivárgott képeken a Logitech felhős kézikonzolja

Nem egészen egy hónappal ezelőtt jelentette be a Logitech, hogy egy olyan kézikonzolon dolgozik a Tencenttel, amelyet a felhős játékszolgáltatások kiaknázására képeztek ki.

HWSW: Megérkezett a végleges Android 13

Hétfőn elérhetővé vált az elsősorban okostelefonokra optimalizált Android operációs rendszer legújabb főverziója. Az Android 13-at egyelőre csak a Google saját okostelefonjaival rendelkezők kapják meg - írja a HWSW.

Felhős kézikonzolon dolgozik a Logitech és a Tencent

A svájci hardvergyártó a kínai techkonglomerátum markába csapott. Az eredmény egy olyan kézikonzol lesz, amelyet kifejezetten a felhőalapú játékstreamelésre terveztek.

HWSW: Egyre zavarosabb a víz a Meta virtuális valóságában

Rengeteg dollárt égetett el a Meta a második negyedévben is a virtuális valósággal foglalkozó Reality Labsre. Mindeközben bejelentette, hogy nem kis összeggel, 100 dollárral megemelné a Quest 2 headset árát.

Backbone One - bemutatkozott a PlayStation új mobilos kiegészítője

A Backbone új, PlayStation márkanévvel fémjelzett mobilos kiegészítője új szintre emeli a telefonon játszók életét.

A Valve felgyorsítja a Steam Deck-előjegyzések teljesítését

A nagyon nagy kereslet miatt a Steam Deck rendelőinek hónapokat kellett várniuk arra, hogy sorra kerüljenek. A Valve most igyekszik segíteni ezen.