2012 előtt nem jelenik meg az Alan Wake 2?

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 23.
  • Hír
Link másolása
Egy interjú során Oskari Häkkinen, a Remedy egyik fejese szerint két éven belül a boltokba kerülhet az Alan Wake teljes értékű folytatása.
Egy interjú során Oskari Häkkinen, a Remedy egyik fejese szerint két éven belül a boltokba kerülhet az Alan Wake teljes értékű folytatása. Amikor a frencsájz jövőjét illetően kérdezték az úriembert elárulta, hogy gőzerővel hegesztik az első rész két, eddig bejelentett DLC-jét, a The Signalt és a The Writert. Újfent hangoztatta, hogy a sztori nyitva áll továbbra is az esetleges potenciális folytatások előtt.

Oskari nagyon szeretné folytatni a játékot, de a Microsofttal eddig még nem sikerült megállapodni e téren, mivel a kiadó csak újabb és újabb mini-kiegészítések felől érdeklődik. Ez pedig nagyban lassítja a teljes értékű folytatás készültét. A Remedy viszonylag kis stúdió, nincs elég emberük arra, hogy kettéosszák a fejlesztőket az első rész DLC-in munkálkodókra és a folytatáson ügyködőkre.


Ez eléggé kínos. A Microsoft menetrendszerű DLC-ket akar, de a Remedy igazi folytatásban gondolkodik. De szerencsére a második rész munkálatai nem vennének igénybe újabb öt évet, állítja Häkkinen, szerinte 18 hónap elég lenne rá. Megemlítette, hogy a Max Payne 1 fejlesztése is öt évet vett el az életükből, de a Max Payne 2 ezzel szemben csak 18 hónapot, mivel az alapokat már lefektették korábban. Az Alan Wake 2 is hasonló fejlesztési ciklusban készülne.

Tehát ha hamarosan indulhatna is a második rész fejlesztése a The Writer DLC után, akkor ez azt jelentené, hogy 2012 előtt nem találkozhatnánk vele, holott a sztori lényegében már készen van.
21.
21.
Slik
#20: pff vérig sértettél, nem szólok hozzád
18.
18.
Szajolihoher
2012 szerintem,egy teljesen reális dátum.
17.
17.
zoli12i
#16: akkor kapjál azt ! :D bármi lehet :-) akár a T4-ek is jöhetnek !
16.
16.
izomkukac
óóó hagyjatok már ezzel a 2012 szarral légyszíves mert agyfaszt kapok tőle :D
15.
15.
zoli12i
kéne mát lopnom egy boxot a ps3 mellé csak ez a játék miatt !

Még van 2 és fél évük mert aztán annyi mindenek :D De a holdra még elmenekülhetünk , csak lehet hogy titkos náci bunkerek vannak ott és nem látnak szívesen ! :D
14.
14.
Slik
#13: nem az, és szerintem az emberek többségét inkább az nem érdekli hogy neked mi a kedvenced
12.
12.
huszti
amiylen időjárások vannak, kezdem azt hinni,hogy tényleg lesz valami 2012ben...:S
11.
11.
pjoco
10.
10.
Yagami Light
6:

2012 végén vagy 2013-ban, eddigi példátlan napviharnak esünk áldozatul, ami meglehetősen érzékenyen fogja érinteni az elektronikára alapozott társadalmunkat. Ezt a NASA erősítette meg. Most azon agyalnak, hogy hogyan lehetne ez ellen valamit tenni.



Úghogy igyekezzenek egy kicsit. :)

9.
9.
adam183
Nyomtam egy lájkot, de a hír nem tetszik... :( Remélem hibás jóslat..
7.
7.
torppapa5
2012? Hát az még eléggé messze van. :( Ha már ennyit kell rá várni, akkor remélem lesz olyan jó mint az 1. rész. :)
6.
6.
Salamon&Ubul
2012 világvége ugyhogy gyorsan kikéne fejleszteni és kiadni
5.
5.
CrisRedfield/one
ez már csak a következő generációs boxra jön szerintem
4.
4.
tronlegacy
Biztos hamarabb meglesz, mint az 1.
2.
2.
Ca$h
Nem gond... a lényeg, hogy hozza a színvonalat és sok-sok DLC-t várunk gyerekek! :)
1.
1.
-T0ng-
Ha annyit szórakoznak vele, mint az első résszel tették, az unokáim már nagy eséllyel játszani is fognak rajta...bár ha megvárják vele az Xbox 1440-et akkor lehet csúszik még pár évet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...