Képeken az Alan Wake The Signal DLC

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 23.
  • Képek
Link másolása
Befutott egy újabb adag screenshot az Alan Wake első letölthető tartalmából, amely másfél óra játékidővel toldja ki a történetet.
Befutott egy újabb adag screenshot az Alan Wake első letölthető tartalmából, amely másfél óra játékidővel toldja ki a történetet. A július 27-én megjelenő DLC egy, az alapjátékban elvarratlan szálat bogoz ki. Új helyszíneken kavarhatunk depressziós írónkkal, viszont a játékmenet marad az, mint korábban. Egy adag új kép akadt a horgunkra a The Signalból, melyeket át is nyújtunk nektek.

Ugrás a galériához


9.
9.
megalonagyix
7.
7.
xXgoronikahunXx
#6: Te olyan hülye vagy mint a beton ha kipróbáltad és az után mondod ezt akkor neked nincs agyad, hogy ilyeneket mondasz!!!
5.
5.
air 2
Nálam az év játéka!Egy virtuális utazás egy amerikai kisvárosba Bright Falls-ba.Gyönyörű grafika,izgalom,rettegés,jó harcrendszer,egy igazi interaktív film.Legutóbb a Resident Evil5 jött be ennyire.Jó lenne magyar felírat bele.
4.
4.
Slik
Azok nem fekete emberek, hanem a sötétség által bekebelezett férfiak... Különböző lámpákkal le lehet marni róluk és ezáltal már sebezhetőek lesznek... Egyébként szerintem a legjobb túlélő horror játék és parás nem csak hájpolt
3.
3.
doomSbloom
#1: ez rasszizmus:D

amúgy milyen lett a játék? fasza horror, vagy csak egy felkapott játék?
2.
2.
torppapa5
SPOILER Tomas Zane ezek szerint itt is feltűnik. Vajon ő fog segíteni nekünk most is kijutni Cauldren Lake-ből? Remélem kiderül hogy mi lesz az igazi Alan-el. Mert szerintem a DLC-ben a hasonmást irányítjuk. SPOILER VÉGE. Remélem a Remedy DVD-n is kiadja a DLC-ket. :)
1.
1.
izomkukac
az kiderül, hogy a játékban azok a fekete emberek mitől lettek gonoszak? nem játszottam vele, csak videókat néztem róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...