Beyond Good & Evil 2 - köszöni, jól van

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 25.
  • Hír
Bár a Ubisoft szerint a Beyond Good & Evil 2 munkálatai töretlenül folynak, egyre több minden utalhatott arra a közelmúltban, hogy a játék fejlesztését mégis lelőtték.
Bár a Ubisoft szerint a Beyond Good & Evil 2 munkálatai töretlenül folynak, egyre több minden utalhatott arra a közelmúltban, hogy a játék fejlesztését mégis lelőtték.Az üzletekben elhasalt játék folytatását 2008-ban jelentették be, azóta többször is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Beyond Good & Evil 2 mégsem készül el. Legutóbb, éppen az E3 előtt híresztelték, hogy Michel Ancel elhagyta a Ubisoftot, ezért a projektet is lelőtték, később azonban a kiadó cáfolta a mendemondákat, és egy raklapnyi új információt ígért az expóra a várva-várt játékról.

Mint a mellékelt ábra is mutatja, ez nem így lett, a 2008-as teaser trailer óta egyáltalán nem láttunk semmit a játékból, és új információk sem állnak rendelkezésünkre, sőt az E3-on az is gyanakvásra adott okot, hogy Michel Ancel új játékot jelentett be a Rayman: Origins képében. Mi történhetett?

Nos, Michel Ancel MIG konferencián tartott beszédéből az derült ki, hogy semmi rossz, a játék fejlesztése továbbra is tart. Az úriember ígéretei szerint a folytatás interaktív történettel fog érkezni, számos különböző végkifejlettel. Ancel azt is elárulta, hogy a játékot kis csapat fejleszti, amit szándékosan nem akarnak bővíteni, megőrízve így annak családias jellegét. Arra, hogy mikor mutatják meg a nagyközönségnek is a munkájuk gyümölcsét, nem tért ki.
7.
zeze97
2 év alatt egy játék készül el ezek meg most jelentik be hogy mégis lesz, mellesleg már 2 évvel ezelőtt HA elkezdték miért nem voltak az E3-on, és miért nem mutattak be semmit tehát a kérdés az,

Akkor mi a ****** csináltak 2 éven keresztül?

6.
gerappa
Én az első részével anno Gamecube-on játszottam. És nagyon tetszett. Tényleg nem értem miért bukott meg
5.
LiMiT
#1: Inkább legyen dupla annyira elragadó, mert nem szeretnék csalódni! Két játék volt eddig ami annyira megfogott hogy ki se tudom fejezni rendesen. Az egyik a Dreamfall: The Longest Journey, a másik pedig a Beyond Good & Evil....ezek után nagyon örülnék ha a 3. ilyen gamma a kövi BG&E lenne :)
4.
alex512
A Remedy is folyton azzal jött h kis stúdió és ezért lassan haladnak a fejlesztéssel, ami meg is látszott az Alan Wake fejlesztési idején, remélem azért ennél ők gyorsabban haladnak majd, de szintén minőségi játékot készítenek.
3.
Motig
lényeg mikorra de legyen kész! nem érdekel hány ember dobja össze(felőlem egy is csinálhatná) mert megvárom! kivéve ha valami más ok miatt nem leszek a földön de annak kevés az esélye
2.
Scoo
Remélem tényleg lesz második rész. Anno szerettem az első részt.
1.
Iwashi
Remélem kis csapat nem egy BG&E:Forever-t fog eredményezni... Egyébként ha csak feleannyira lesz magával ragadó a 2. rész, mint az első akkor nagyon jó játékot fogunk kapni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...