Spec Ops: The Line multiplayer részletek

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 28.
  • Hír
Link másolása
A Yager Studios színeiben maga Corey Davis erősítette meg, hogy az új Spec Ops többjátékos módja szorosan kötődik a sztorihoz és a kampányhoz.
A Yager Studios színeiben maga Corey Davis erősítette meg, hogy az új Spec Ops többjátékos módja szorosan kötődik a sztorihoz és a kampányhoz. A készítők szerint játékuk inkább az egyjátékos módra épít, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne tartalmazzon átfogó online lehetőségeket. Davist az IncGamers interjúvolta meg a minap, eddig is tisztában voltunk a szélsőséges időjárás hatásaival, a színhelyként szolgáló, homokvihar dúlta Dubajjal, valamint azzal, hogy osztagunk első számú feladata lesz kimenteni egy magas rangú amerikai ezredest a fosztogatókkal teli néhai nagyvárosból. De mi a helyzet a multival?

"Amit el tudok mondani az az, hogy van a tarsolyunkban néhány igazán érdekes csapat-alapú és kooperatív mód, melyek szorosan fognak kapcsolódni a kampány történetéhez." - jegyezte meg Davis.


A kampányban minden olyan döntés, melyet meghozunk, megköveteli, hogy késedelem nélkül cselekedjünk, egyetlen rossz húzás nélkül. Ez remek lehetőséget biztosít a játékosoknak, de a multiplayer szekcióra is nagy befolyással lesz.

"A single player néhány eseményről és néhány feszes döntés okáról és hátteréről ténylegesen többet tudhatunk meg a multiplayerben is."

A Spec Ops: The Line télen érkezik a fentebb látható platformokra.
1.
1.
geri q
várjuk szeretettel! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...