Már nem veszteséges a PlayStation 3

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Technikai értelemben már nem veszteséges a PlayStation 3: Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke erősítette meg, hogy minden eladott gép után keresnek egy picit.
Technikai értelemben már nem veszteséges a PlayStation 3: Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke erősítette meg, hogy minden eladott gép után keresnek egy picit.



Több mint három évvel a gép boltokba kerülése után, nem veszteséges a PlayStation 3 hardvere. Legutóbb a konzol grafikus lapkája esett át némi ráncfelvarráson, aminek köszönhetően idén először minden eladott gép után üti némi pénz a Sony markát. Persze nem túl sok, de nem is ez a lényeg.

Mindezek ellenére a Sony nem szeretne kapkodni, egyelőre nem terveznek további árcsökkentést. Yoshida szerint első ízben "az üres polcokat szeretnék feltölteni", és csak akkor rövidítik meg az árcédulát, ha úgy érzik, erre van igény. A következő hónapokban viszont komoly játékfelhozatallal büszkélkedhet a PS3, ráadásul az új technológiák, mint a 3D és a mozgásérzékelés is most látszanak beérni, így mostanában nem lesz szükség árcsökkentésre.
34.
34.
Exinor
#35: Ha már van 60ezred akkor tudsz várni még 1 hónapot és megvan az 5000 is.



Most lehet hülyeséget mondok, de amikor árcsökkentés van akkor mindig 50 $ (50e) vagy 100$ (100e) szokott lenni.
33.
33.
kratos83
Szerintem meg elég korrekt az ár, már lehet 65ezerért venni, amikor a legolcsobb BD lejátszó 30ezer körül van. A játékosok meg kapnak ingyen online játszási lehetőséget meg jó kis exkluzív játékokat.
32.
32.
Brundle
#30: ott van pl az uj final fantasy is, a dvd kapacitas miatt vannak low texturak a ps3 hoz kepest...
31.
31.
V1SoR
#30: Akkor miért kell Carmacktéknak butítani/tömöríteni a Rage-t, hogy ráférjen 2 Dl DVD-re, mert az M$ csak 2 lemezt engedélyezett (alap áron) ? Meg akkor ennyi erővel, miért van az, hogy pl.: a CoD1 2 CD-s volt (emlékeim szerint) az MW2 meg 2 DVD-s, és mégis a CoD1 a hosszabb ? Persze az adathordozó az ami legutoljára befolyásolja a grafikát, tehát nem csak a BD miatt szebbek a PS exkluzívok.
30.
30.
Kyuubi
#27: "Csak nyilvan tobb es reszletesebb textura fer ra,ezert acsakis az excusive-ok sokkal szebbek is tudnak lenni. "



Ez így pont hülyeség, mert ehhez nem az adathordozónak kell nagynak lennie, hanem a RAMnak, ami pont feleakkora a PS-nél. A Blu-raytől max hosszabb lesz egy játék, vagy változatosabb (több karakter, textúra stb, de ezeket úgy se tudja mind egyszerre futtatni, ezért nem lesz tőle szebb).
29.
29.
geri q
#27: "Csak nyilvan tobb es reszletesebb textura fer ra,ezert acsakis az excusive-ok sokkal szebbek is tudnak lenni." ezt most megmagyaráznád hogy mért?
27.
27.
Brundle
A ble-ray azert jo,mert igy az exclusive-ok siman lehetnek 40-50 Gbite-osok (pl GOW 3), ami dvd-n mar nem lenne kiadhato.. Amugy a blue ray csak egy nagyobb kapacitasu lejatszo,attol alapbol nem lesz jobb a grafika :) Csak nyilvan tobb es reszletesebb textura fer ra,ezert acsakis az excusive-ok sokkal szebbek is tudnak lenni.
27.
27.
Brundle
26.
26.
Mathia$
Ez már nem egy új hír, de most legalább mástól is halljuk.
25.
25.
KING95
Azt a videót én is láttam és ott elmondták ,hogy az xbox és a Ps3 között szinte semmi különbség nincsen és a Ps3 egyátalán nem erősebb
23.
23.
Kyuubi
#21: Valóban nem. Aki kételkedik az nézze meg az otherworld.hu legújabb podcastjét, már az elején tisztázzák hogy ez nem így van.
22.
22.
Netsu
#21: És melyik doboz exkluzív grafikája jobb,mint egy PS3 exkluzívnak?
21.
21.
KING95
A Ps3 grafikája nem jobb ,mint az xbox-é
20.
20.
izomkukac
#18: írta hogy a grafikára gondolt :)
18.
18.
megalonagyix
17#Lehet nem a grafikára gondolt.
18.
18.
megalonagyix
De a Blu-ray az abszolút nem ad a játék grafikájára.
17.
17.
IceColdKillah
#13: Nem nyújt többet az egyik a másiknál!!!!!!!!!!!!!!?????????????

Ember kapál már észhez! Én láttam mind két konzolt full grafikán és mérföldekkel szebb a Blu-ray! Jézus!



Ha egy kicsit utána járnál a dolgoknak akkor látnád hogy ég és föld a különbség!
16.
16.
sleepy
jó cucc ez a ps3 de drága még..:S
15.
15.
Drider
#14: Egy DVI-os FullHD monitor jobb szerintem, mint egy 576 soros TV képernyő. Biztos nem vennék új TV-t csak azért, mert PS3-mam lenne. :) A hangot viszont így utólag belegondolva nem tudom, hogy hogy oldanám meg, mert ugye PS3-hoz nincs 3,5mm jack kimenet, szóval így is úgy is gáz. :D

Ezért nincs konzolom. (persze nem)
14.
14.
Exinor
#13: A Blu-Ray-t meg biztos nem PS3-mon nézném, mert valószínű a monitoromra kötném rá, minthogy a TV-re.

ezt a mondatot magyarázd meg nekem:)
13.
13.
Drider
#12: Az ár akkor is nagyon fontos, mivel grafikailag nem nyújt többet az egyik a másiknál (lásd: ugyanazon címek mindkét konzolon ugyanúgy néznek ki, pl.: Naughty Bear), az exkluzív cím természetesen lehet fő szempont konzol vásárlásánál, viszont a multiplatform/csak a két konzolra megjelenő játékok így is többségben vannak, mint egy 4-5 évenként megjelenő GT rész, vagy 2 évenként megjelenő Forza...

Ha lenne pénzem, valószínű a legolcsóbb megoldást választanám, mivel eltekintve az exkluzívoktól mindkét konzol ugyanannyit tud játék szempontjából. A Blu-Ray-t meg biztos nem PS3-mon nézném, mert valószínű a monitoromra kötném rá, minthogy a TV-re.
12.
12.
dareal
venybaby a stílusodból még mindig visszavehetsz, postodad pár ezer évig sarlacc emészti. :)
11.
11.
Exinor
#7: Egyébként nagyon sokan vesznek PS3-at BR lejátszónak. Volt egy felmérés is erről.
10.
10.
IceColdKillah
#7: Na de milyen minőségben! Ez itt a lényeg, ha vki vesz egy ps3-at akkor azt nem azé' veszi mert hogy ilyen-olyan game fut rajta, hanem mert egy olyan lejátszót akar venni ami top grafikát garantál -persze a megfelelő környezetben-!



Aki képben van a jelenlegi gamer világban az tisztán látja hogy a ps3 a GranTurismo 5-tel fogja elérni az első helyet; illetve amint ki jön az SWTOR a konzol eladások nagymértékben vissza fognak esni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...