Elérhető a Kane & Lynch 2: Dog Days demója

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 1.
  • Letöltés
Link másolása
Az Xbox 360-as próbaverzió jellemzője, hogy csak korlátozott számú hozzáférés birtokában tölthető le. Persze nincs gond, eddig mindenki kapott letöltési kódot.
Az Xbox 360-as próbaverzió jellemzője, hogy csak korlátozott számú hozzáférés birtokában tölthető le. Persze nincs gond, eddig mindenki kapott letöltési kódot.  A Square Enix exkluzív akciója volt, hogy a Microsoft konzoljának tulajdonosai egészen egyedi módon, limitált számban juthatnak hozzá a Kane & Linch 2 demójához. Shanghai alvilága hívogat, fülledt forróság, neonfények, koszos sikátorok, pörkölszaftos atlétában való gyilkolászás, akár mulitban is. Három többjátékos mód is kipróbálható, egy térképen, a Fragile Alliance, az Undercover Cop, valamint a Rablók és pandúrok. Emellett single-ben teljesíthető egy rövidke éttermes lövöldözés a kínai város rossz hírű negyedében. Arcade módban pedig maximálisra tolhatod Heist képességedet.


Ha magadénak akarod tudni a korlátozott számban elérhető demót, legalábbis ennek mondják, először is regisztrálnod kell a kaneandlynch.com -on, majd a levélben kapott kóddal az Xbox Live Dashboard "Soon" menüjében aktiválhatod a letöltést. Sok sikert!
8.
8.
Maccs187
És hova érkezett a kód?
7.
7.
sittes79
nah kaptam kódit iagz egy másik forrásból ha nem gond belinkelem:



http://globalgame.hu/news/10460/Kane_and_Lynch_2_Dog_Days_Elerheto_az_XBOX_360_demo


nagyon tuti, hja és dashboard/redeem code kell beütni és máris popup a demo és tölthető
6.
6.
alex512
Megint csak az Xbox 360 tulajokat veszik be a buliba a többi platform meg kimarad. :( De legalább most még nekik is csak korlátozott számban érhető el a demo.
4.
4.
Maccs187
#3: Nekem is ugyan ez történt.Remélem azért kapunk kódot!Várjunk türelemmel.De tényleg hova kapjuk az üzenetet a e-mail -re vagy a kaneandlynch.com-ra vagy az square enix-re.Am az se tiszta hogy hol kell beütni a kódota Dashboard-ban.
3.
3.
dante92
felregisztráltam, kaptam is egy linket, ami a square enix oldalára küldött. Ott is beregisztráltam. És most mivan? várjak?
2.
2.
sittes79
hát nem tudom én nem kaptasm kódot pedig reggeltem 1 hete
1.
1.
Szajolihoher
hmm inkább a hitman 5 jönne már!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...