Kane & Lynch 2: Dog Days PC, PS3, X360

Alig jelent meg a Kane & Lynch első része, máris itt a folytatás - nem csoda, hiszen a kiadó Eidos nagy potenciált lát a címben!
1510736450

A Square Enixnél maradtak a Kane & Lynch-jogok

Ugyan a Hitman-sorozat jogait megtarthatta az IO Interactive, a Square Enixszel történő szakításnak így is komoly ára volt. A stúdió vezetője, Hakan Abrak ugyanis megerősítette, hogy a Kane & Lynch-jogok a kiadónál maradtak.
1498576593

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Games with Gold júliusi felhozata kicsit visszafogottabb játékkínálatot ígér, mint az elmúlt hónapok, de így sem nagyon lehet oka panaszra a tagsággal rendelkezőknek. Lesz itt Kane & Lynch 2 és LEGO Pirates of the Caribbean is.
1450375209

A Fable 3 és a Halo: Reach is jön Xbox One-ra

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft 16 új visszafelé kompatibilis címet jelentett be Xbox One-ra. A következő körben olyan Xbox 360-as játékokkal nyomulhatunk, mint a Fable 3, a Halo: Reach vagy éppen a Kane & Lynch 2.
1424970480

Frissítve: Square Enix-címek a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle 2, az ajánlat keretében olyan kiváló játékokba ruházhatunk be baráti áron, mint a Deus Ex: Human Revolution, a Hitman: Absolution, a 2013-as Tomb Raider és a Sleeping Dogs.
1406127600

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle

A 2K Games után a Square Enix kapja a főszerepet a Humble Bundle-ben, akár tizenhat játékot is bezsebelhetsz, ha elegendő pénzt fizetsz ki - persze szokás szerint ez csak rajtad múlik.
1383728454

Fejlemények a Kane & Lynch-mozifilm körül

Mindmáig vakvágányon volt a Kane & Lynch-film ötlete, korábban úgy volt, hogy Bruce Willis és Jamie Foxx alakítja majd a két főszereplőt. A legfrissebb pletykák szerint most Gerard Butler és Vin Diesel lehet a befutó.
1371549609

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.
1322809251

IO Interactive: a Hitman után sem áll meg az élet

Oké, hogy a Hitman Absolutionre szükség van, szeretjük is a kopasz bérgyilkost, de a dán csapat mégis inkább egy teljesen új projektbe fogna bele jelenlegi munkája után. Annyira komolyan gondolják ezt az elképzelésüket, hogy a fejlesztők egy része már az új címet kalapálja.
1317232800

Kane & Lynch 3-ra utalnak az IO állásajánlatai

Habár azt gondoltuk, hogy az IO Interactive-ot teljesen lefoglalja a Hitman-széria újraélesztése, úgy tűnik, hogy tévedtünk: a cég legutóbbi állásajánlatai arra utalnak, hogy a háttérben már komolyan készül a két keményarc újabb kalandjainak helyt adó harmadik rész.
1305352807

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.