Október elején érkezik a FIFA 11

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Pár nappal az amerikai premier után kerül boltokba a FIFA idei epizódja. A készítők bemutatták az új Creation Centre-t, és elvileg még bőven van bejelentenivalójuk.
Pár nappal az amerikai premier után kerül boltokba a FIFA idei epizódja. A készítők bemutatták az új Creation Centre-t, és elvileg még bőven van bejelentenivalójuk.


A hivatalos bejelentés szerint a FIFA 11 szeptember 28-án kerül boltokba Amerikában, míg az európai és ázsiai premier pár nappal később, október 1-jén várható. A némileg különböző Nintendo Wii-s játékra még többet kell várnunk: az a verzió október 4-én fog megjelenni.

Az Electronic Arts a dátum mellett az új Creation Centre-t is leleplezte, amely állítólag minden eddigi próbálkozásnál több lehetőséget biztosít a játékosnak, hogy az megálmodhassa a saját sztárjátékosait és csapatát. A www.easportsfootball.com oldalon elérhetővé váló alkalmazással az interneten keresztül hozhatjuk össze a gárdát: beállíthatjuk a focisták kinézetét, a tulajdonságaikat, a majdani taktikáinkat, sőt a címerünkről és a stadionunkról is gondoskodhatunk. Az elkészült csapatunkat letölthetjük a PS3-as és X360-as verziókhoz, majd bajnokságokon indíthatjuk el.

Bár az új FIFA-hoz már most is viszonylag sok újdonságot jelentettek be, a PSM3 magazinnak adott interjúban David Rutter producer azt mondta, eddig csak a játék ficsőreinek mintegy 20 százalékát leplezték le. Bár a további részleteket a játék megjelenéséig folyamatosan fogják elárulni, Rutter már kikotyogta, hogy egy új szerelési rendszerrel is készülnek idén. Az ígéretek szerint a FIFA 11 játékmenete lassabb lesz, mint az eddigi részeké, de sokkal inkább a fizikán alapszik majd. (Megjegyzés: érdekes, hogy a Konami pedig felpörgetné a Pro Evolution Soccert - már nagyon kíváncsiak vagyunk!)

24.
24.
gorgo2
Biztos király lesz.Imádom minden részét.És mostanában minden része mindig jobb lesz-.
23.
23.
Hasler
Demo mikor várható?:D szeptember?
22.
22.
Hasler
az nem volt leírva, hogy a 2010-est kapja meg csak egy korábbi verziót, egyébként meg oriási lenne, ha a 2010-est is megkapnánk...
21.
21.
plczhenrik
Már egy korábbi hírben szerepelt, hogy a pc-s fifa a konzolos fifa 2010 motorját kapja meg, azaz most is egyel leszünk lemaradva:)
20.
20.
papailajos
jha jha xd.De remejjuk h nem . :)
19.
19.
monster000
#17: persze aztán a 08-ast megkapjuk
18.
18.
papailajos
Koszi.Most mar elhisszuk. :P
16.
16.
bishop523
Az EA ma jelentette be, hogy a Fifa 11 Pc-s verzióját, a konzolos motor fogja hajtani, nyúzni, szépíteni!

A követkző hetekben még több dolgot mondanak a Pc-s fifáról is!

Úgy néz ki, ebben az évben a Pc-sek is megkapják a Next-gen fifájukat!

Jupiee!!
15.
15.
nasario
Ennek kimondottan örülök hogy lassítanak a játékmeneten.Én mindig a leglassabb fokozaton játszok de még igy is gyors 1 kicsit a Fifa 10 és a Fwc is
14.
14.
monster000
Tavaly is azt mondták h Pc-n olyan lesz mint konzolon szóval az Easports-nak csak a pofája nagy
13.
13.
Hasler
egyáltalán nem szakadok bele top playeren sem helyzetek kialakításába a gyenge csapatokkal sem... pffff árkád
12.
12.
Hasler
akkor a pes még árkádabb lesz mint a mostani, ezekszerint a 6-hoz már soha nem kanyarodnak vissza, hála a sok tudatlan játékosnak... Hova pörgetik fel kérdem én, amikor még a pes 10-ben is egy 10 perces meccsen legalább átlagban van 10-15 helyzet mindig... ennél csak több a kivétel.
11.
11.
Tomie7
PC-re? AS:?D A_:?C:_A?S :_AS?:_ MD:?A SD:_

Kösz, alig várom! -.-
10.
10.
papailajos
Nagyon remellem h pc-s jatekon fognak valtoztani,mert eddig nem volt valami jo pc-n de remenykedek.Mar alig varom oktober 1-et :P
9.
9.
Hasler
csak az a poén h már említették egy-két cikkben, hogy pc-re már nem jelenik meg ezzel a motorral fifa, hanem vmi konzol motorja lesz a játéknak, aztán azóta egy szót sem szóltak róla... EA= ezredes (minden ezredik szava igaz)
8.
8.
bzsp
az mondjuk tényleg vicc h a pc-seket leszarják, és minden évben ugyanazt a fost adják ki...ha nem lenne a boxom, biztos a PES-szel nyomnám.
7.
7.
arshavin23
Egyáltalán még az ideit kiadják? xD
5.
5.
Kriccs
Hát ezek szerint PC-re megint egy rakás szar lesz. :(
4.
4.
Hasler
jó lenne , ha már valamit közölnének a pc-s verzióról is, mert a legtöbb újítani való ottlenne szerintem, de semmit nem mondanak, csak elnyögnek pár mondatot h más lesz stb... aztán ennyi
3.
3.
arshavin23
Várni várom,de szerintem a PES jobb lesz..;)
2.
2.
bzsp
#1: eddig gyorsabbak voltak a játékosok és a labda is, most ez fog lelassulni, ezzel reálisabb lesz a játék
1.
1.
cross56
az mit jelent h lasabb lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...