FIFA 11 , DS, PC, PS2, PS3, PSP, X360

Folytatódik az Electronic Arts focisorozata: a FIFA 11 minden platormra megjelenik majd, a PC-s verzió ráadásul új motorral is frissül!
1652202600

Hivatalos: EA Sports FC címmel folytatja a FIFA-játéksorozat

Közel harminc év és majdnem negyven játék után az Electronic Arts szakít a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel. A FIFA-játéksorozatot a jövőben a már korábban is pletykált EA Sports FC címen találjuk majd meg.
1633975230

EA Sports FC lesz a FIFA-sorozat új neve?

Az Electronic Arts elkezdte a felkészülést a FIFA-jogok elvesztése utáni időkre, ugyanis nemrég kiderült, hogy bejelentette védjegykérelmét az EA Sports FC-re. Valószínűleg ez lesz a sorozat új neve.
1357138800

Menetrendszerű szerverleállítások az EA-nél

Az Electronic Arts immár a hagyományszerű szerverleállításokkal vágott neki az újévnek, ezzel együtt külön érdekesség, hogy az NBA Live-fanok végleg búcsút mondhatnak az online játéknak.
1339761600

Konami kontra EA: a FIFA másolja a PES-t

A Konami brit részlegének munkatársa egy interjúban éles hangon bírálta az EA Sports csapatát és a FIFA-sorozatot, állítása szerint a Pro Evolution Soccer elmaradásában nagyban közrejátszik, hogy az EA elhappolja a licenceket a japánok elől, ráadásul egy csomó ötletet át is emel tőlük.
1319785200

Tízmillió Battlefield 3-at szállítottak le a boltoknak

Az Electronic Arts közzétette a második negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, és bár a Battlefield 3 nem a szeptemberrel véget érő időszakban jelent meg, a bejelentésnek fontos szereplője volt a háborús shooter is: a játékból 10 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1312300801

Elindult az EA Sports Season Ticket szolgáltatása

A neves sportjáték-kiadó a fanok kedvében igyekszik járni, hiszen útjára bocsátotta a Season Ticket szolgáltatást. Lényegében egy bérletről van szó, ami egy éves időtartamra vásárolható meg, és számos kedvezményt biztosít a FIFA, NHL, Madden és a Tiger Woods PGA Tour játékok esetében.