Frissítve: Dragon Age II bejelentés, infómorzsák

  • Írta: InGen
  • 2010. július 8.
  • Hír
Egy kiegészítő, és pár DLC után a Bioware nem ül sokat a babárjain. Bejelentették a Dragon Age folytatását, augusztusban jön is az első trailer.
A Bioware a mai napon elhintette az első infómorzsókat a Dragon Age II-vel kapcsolatban, s az első előzetest is beígérték, mely augusztus 17-én fut majd be.

A szűkszavú közlemény szerint a sztori egy teljesen más kontinensen (vagy Ferelden egészen más részén) fog játszódni, s egyelőre úgy tűnik, hogy nem menthetjük át főhősünket az első részből, hanem egy friss karakter indítására leszünk kényszerítve.

Az új főszereplőnek lepukkant, menekült státuszból kénytelen felküzdeni magát igazi vezérré, hogy megvédje a vidéket.

Frissítés: A fejlesztők megerősítették, hogy a Mass Effect-féle Commander Shepardhoz hasonlóan a Dragon Age II főkarakterének neve fix és megváltoztathatatlan lesz. Hawke tényleg a lehető leglepukkantabb élethelyzetből indul, s a tíz évet felölelő epikus történet végére a világ legfontosabb hősévé válik. A Bioware ezt is a komolyabb sztori érdekében teszi, ígéretük szerint minden eddiginél keményebb morális döntéseket kell majd hoznunk.

A fix névnek köszönhetően az NPC-k a nevén tudják nevezni karakterünket,, ráadásul most nem lesz többféle eredet (origin), karakterünk mindenképp ugyanabból az előre meghatározott helyzetből indul. Viszont Mass Effecthez hasonlóan készíthetünk belőle női, vagy férfi verziót is.

A helyzet egyelőre felemás reakciókat váltott ki a rajongókból: valakinek tetszikk a Shepard-stílusú megközelítés a konkrét névvel és előtörténettel, valakinek viszont hiányzik a teljesen testreszabható főszereplő.

Megjelenés: 2011. márciusában, PC, X360 és PS3 platformokon.
21.
21.
The Lone Drow
Szerintem jobb lesz ez így. Nekem már elegem van a kuka karakterekből, már alig várom a debut trailert
20.
20.
drat576
#19: szerintem elég világosan le van írva hogy mi a szitu...
19.
19.
Dregnar
Én nagyon várom de remélem tényleg csak kamu hogy nem lesz választható a karakterünk faja
18.
18.
drat576
Azért Raven után Hawk(e), fantáziadús :))
17.
17.
drat576
jó ez így, nekem tetszik az 5let, EPIC lesz =)
16.
16.
IceColdKillah
#14: Azé' ne ess túlzásokba! :)U.I.: Lehetséges hogy azért ilyen sikeres a ME, mert egy nő az egész project vezetője?
14.
14.
MT78
Ez nagyon ígéretes lesz au 1et is szerettem ha pedig olyan lesz mint a mass effect 2 az előregenerált hőssel akkor még jobban fogom szeretni. Nem hiszem h volt olyan ember akinek nem jött volna be shepard parancsnok és az ő története
12.
12.
drat576
#11: engem nem zavar a tiszta lap, meg egy felskillelt karakter igencsak rossz lenne kezdetnek, olyan hülyeségbe meg nem fog belemenni a Bioware hogy elvesztette az erejét a hősünk mert beleesett egy lyukba vagy hasonló :) persze ettől még Morrigan feltűnhet(ne)
11.
11.
adikas
Én 2 vittem át,másodjára meglett mindenem,töröténet szempontjábol szerintem nagyon jó lett volna ha onnan folytatodik illetve a karakterünk még találkozott volna Morigianal.De egyébként nem ugy volt ,hogy onnan fogják folytatni ahol az 1 abbamaradt?
10.
10.
drat576
#9: azt ne keverjük a DA-hoz azért az Old Republic Onlinenál lehet csápolni hogy miért MMO-t készítenek egy derekas folytatás helyett, viszont a DA2 nagyon is rendben van hogy jön
9.
9.
SWBF2
Kotor 3-ra is rágyyúrhatna valaki...
8.
8.
Adamknight
#6 Komolyan 6-szor végigvitted? Az igen, gratulálok!!!!! XD Én csak 1.5-ször vittem végig.
7.
7.
Dcrysis02
Márciusban jelenik meg, és úgy tűnik keményen rágyúrnak a sztorira, mivel a karakterünket nem nevezhetjük el akárminek.(A jelek erre utalnak) Hawke névre hallgat a főszereplő.http://www.eurogamer.net/articles/dragon-age-2-dated
6.
6.
IceColdKillah
Jeee, már alig várom! Amúgy ha NEM átmenthető akkor ez van; ha pedig IGEN akkor meg jaj melyiket a 6 közül!!! XD
5.
5.
krisi7
Ez az átmentés jó ötlet hogy nem lehet de a mai világban ez hamar meg lessz oldva (nem a készítők által).
4.
4.
Netsu
Én nem bánom,hogy nem lehet átmenteni,mert nem is élte túl a karakterem az első részt.. :)
3.
3.
Adamknight
Jól hangzik, már alig várom :)
2.
2.
Ideniel
"s egyelőre úgy tűnik, hogy nem menthetjük át főhősünket az első részből"FAIL
1.
1.
adikas
Remélem,átmenthető majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...