A hétvégén indul a Final Fantasy XIV bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 13.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix méltán híres sorozata újfent MMO-vizekre evez, a hétvégén azon szerencsések is kipróbálhatják az online élményeket, akiket kiválasztottak.
A Square Enix méltán híres sorozata újfent MMO-vizekre evez, a hétvégén azon szerencsések is kipróbálhatják az online élményeket, akiket kiválasztottak. Aki már korábban jelentkeztek a bétára, sűrűn nézegessék postaládájukat, hiszen könnyen lehet, hogy a több ezer pályázó közül bekerültek a kulcs-szórásba. Kereken egy éve az E3-on jelentették be a Final Fantasy XIV-t, s mivel idén ősszel a boltokra is kerül a játék, így akik betekintést nyernek a bétába, már közel a végleges verzióval játszhatnak.

Ugrás a galériához

Akik netán kimaradtak volna a szórásból, ne csüggedjenek, még lehet jelentkezni és tuti, hogy osztanak még kulcsokat. A játék kizárólag PC-re és PS3-ra jelenik meg, Az Xbox 360-as változat készültét lelőtték, mivel Hiromichi Tanaka, a FF producere szerint a Live túl zárt platform ahhoz, hogy a Microsoft konzolján is köszönthessük a stuffot. Ez furcsa, lévén, hogy a korábbi MMO-s rész Xboxra is megjelent, inkább a redmondiakkal való tárgyalások nem úgy alakultak, ahogy a japánok szerették volna. Zárójel bezárva.

A FFXIV-t akarom bétatesztelni

8.
8.
dareal
kérj jelszó emlékeztetőt.

amúgy elég érdekes egy játék, nem hiszem, hogy játszani fogok vele.
4.
4.
mnmn1
Please enter the 20-digit promotional code you received on the SQUARE ENIX MEMBERS site without spaces.

kerlek vki segitsen
3.
3.
dareal
ja, az oldal elég gáz, gondolom túlterhelt. hiába jók a belépési adataitok, nekem tegnap kb fél óra volt, mire be tudtam lépni :) (szerencsére a játékot már alpha idejében letöltöttem)
2.
2.
dareal
az alphának kb 2 hete lett vége, a béta meg kb 1 hete megy.

ma is lesz játék, hazai idő szerint este 8-tól lehet belépni. az update viszonylag lassú (nekünk 100-300 között jött), így aki este akar nyomulni, az kezdje tölteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...