Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

Ma visszatér a Final Fantasy XIV próbaverziója

Többször is megírtuk már, hogyan talált magára a Final Fantasy XIV, amely a legutóbbi kiegészítőjével annyi játékost csábított el, hogy a próbaverzióval együtt le kellett venni a boltok polcairól.

A hónap végétől újra kapható a Final Fantasy XIV

A Square Enix megerősítette, hogy a hónap végétől újra kapható lesz a Final Fantasy XIV, a kiadó továbbá megígérte, hogy alapos bővítésbe kezd az adatközpontjaiban.

Februárban hallhatunk a Final Fantasy XIV jövőjéről

A Final Fantasy XIV Online tavaly megkapta legújabb kiegészítőjét az Endwalker képében, de a játék története ezzel még nem ért véget. Naoki Yoshida egy japán rádióműsorban említette meg, hogy februárban jön a következő leleplezés.

Túl népszerű a Final Fantasy XIV, leállt az árusítása

Nem mindennap találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy játék olyan népszerűvé váljon, hogy be kelljen szüntetni a forgalmazását, a Final Fantasy XIV esetében azonban pontosan ez a helyzet. Az Endwalker megjelenése kicsinálta a szervereket.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.

Nem vett jó rajtot a Final Fantasy XIV: Endwalker

Múlt héten elrajtolt a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítőjének korai hozzáférésű változata, de a premier nem volt zökkenőmentes, mert komoly technikai problémákba ütköztek a rajongók. A Square Enix elnézést kért.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Leesett az első hó, megérkezett a Mikulás, az év utolsó nagy hajrájában pedig egy újabb izgalmas hét vár ránk, ha játékmegjelenésekről van szó. Lássuk, mivel fogjuk elütni az időt a közelgő ünnepek alatt!

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.