Milo & Kate újra megmutatta magát

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 14.
  • Hír
Link másolása
Molyneux mester az oxfordi TEDGlobal 2010 konferenciáján újra bemutatta a Milo játékot, és techdemó helyett tényleg teljes értékű játékká forrta ki magát.
Molyneux mester az oxfordi TEDGlobal 2010 konferenciáján újra bemutatta a Milo játékot, és techdemó helyett tényleg teljes értékű játékká forrta ki magát. Mi lehet annál érdekesebb a hardcore gamer számára, mint egy sajátos értékrendekkel megáldott kisfiúval bájcsevegni a tó partján? Technológia örültek számára kétségtelenül érdekes lehet a különleges AI-vel megáldott Milo-val való interakció. S mivel Kinectet használó dobozos játék lesz, így van története is: Milo nemrégiben költözött Londonból a festő szépségű New Englandba szüleivel és kutyájával (!) Kate-tel. Tehát nem a legelső prezentációban látható csaj lesz a Kate.

Ugrás a galériához

Mi alakítjuk a gyerkőc legjobb barátját - nem a kutyát, hanem egy új, hús-vér cimborát és bratyizásunkhoz persze nem kell a kontroller. A Milo and Kate a Lionhead haver-szimulátora lesz. Milo éppen most költözött új házba, velünk együtt fedezi fel a környék titkait. A bemutató legkorábbi szakaszában például csigák után vadászhattunk, de Molyneux szerint a lányoknak pillangót is lehet hajkurászni, elvégre számukra a csiga undorító jószág. Kezünkkel kiválaszthatjuk a nekünk tetsző példányt, majd kiálthatjuk Milo-nak: "Gyerünk Milo, fogd meg!"

Mindeközben a játék tanítja a játékost a különböző pszichológiai technikákra, amit majd a való életben is tudunk majd kamatoztatni. Majd egy tóhoz látogattak el a barátok, ahol lapos köveket gyűjtögettek, a bemutatót vezénylő emberke is felkapott egy kavicsot, ugyan volt egy kis késés, de alapvetően minden hatékonyan működött. A feladatok közben persze pontokat is kapunk, attól függően mennyire bizonyultunk ügyes barátnak. Maguk a párbeszédek kimerültek néhány általános válasszal, mit Milo mondott, de azt lehet tudni, hogy fel is mérgelhetjük a kisfiút, ha a szülei szigorú modorával szívatjuk.

Végül Milo visszament a szüleihez a házba vacsorázni, minden mozgás folyamatos, meghitt családi légkör bontakozott ki, Milo szépen felvett egy darab papírt és segíthettünk neki a helység takarításában, míg be nem léptek a szülei. Akkor aztán a mártás és kolbász a padlón landolt, a gyereket meg a szobájába zavarták.

Kb. egy háromnegyed órát tartott a prezentáció, és a designer szerint a játékosnak ki kell ismernie a játékot, de ennél némileg sötétebb kalandok is várnak még ránk Miloval. A megjelenési időről nem nyilatkozott a Lionhead fejese, de nem lennénk meglepve, ha csak jövőre lenne belőle valami.
10.
10.
gamerplayer
Az mekkora lenne h milo áthiv minket xboxozni és split screenen tolnánk a co-op ot (ő lenne az AI társam)..xD
9.
9.
hakydakillah
8. LOL :-)



Az lenne az igazi, ha bekerülnél Milo mellé, lehúznád a nadrágod, és lenne South park jelenet :-D



http://www.youtube.com/watch?v=6FBZRir_eNo


De ha összeveszek Milo-val, remélem szarrá verhetem :-)

8.
8.
bitbandita
#5: :) na ez meg a másik, ami még beugrott: ez a játék a pedofil cukros bácsik között lesz a legnépszerűbb. Az első kiegészítő lemez címe meg lehetne pl. "Milo a ministráns fiú". Alapszitu: be kell lépned a helyi templom fiúkórusába, célod, hogy eljuss a sekrestyéig, ahol már vár rád a plébános. Az ingyenesen letölthető dlc-ben új helyszínnel: ismerd meg a gyóntatószék sötét titkát! A moddolt verzióban pedig legyél te plébános.... lol
7.
7.
jeti93
6: Leejted a kolbászt a padlóra, és bezavarnak szüleid a szobába?

Legalább kihasználva a kinect lehetőségeit, meg lehetne dobálni Milot a csigákkal, esetleg egy kutyatámadás Kate személyében, védd meg magad, a megfelelő időben rúgd, és szúrd a dögöt. Ha már a Fable-ben is lehet rossz lenni, akkor itt is kéne. És akkor nem a legjobb barát szerepét töltenénk be, hanem rémálmai főszereplőjét.
6.
6.
izomkukac
ez marha gáz :D ezeket inkább a valóságban csinálom...
5.
5.
hakydakillah
3. a sötét kaland alatt talán azt értették, hogy legközelebb nem a kolbász fog a földre esni, hanem Milo véletlenül leejti a szappant, és rád mosolyogva fog behajolni, hogy virtuálisan betedd neki :-)))))
4.
4.
bzsp
nem sok értelmét látom a játéknak, max az fogja megvenni, akinek nincs barátja.
3.
3.
bitbandita
"....ennél némileg sötétebb kalandok is várnak még ránk Miloval"

Még olvasni is szörnyű volt, amikor a mártás és kolbász a padlón landolt. Bele se merek gondolni mi lesz még itt, a végén még a szemetet is ki kell vinni. De ha a kutya piszkát is össze kell majd szedni.... a Dead Space 2 sehol nem lesz ehhez képest.
2.
2.
tjames
Kate az ok....de Milo nekem nem köll
1.
1.
Ányy
Csodálatos. Még egy ok, hogy miért nem kellenek a nolife nerd-öknek "igazi" barátok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...