Két új projekten is dolgoznak a Heavy Rain alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 14.
  • Érdekesség
A Quantic Dream vezetője, David Cage szerint két új projekten is dolgoznak, amelyek közül elvileg az egyiket sem hívják Horizonnak, sőt nem is folytatások lesznek.
A Quantic Dream vezetője, David Cage szerint két új projekten is dolgoznak, amelyek közül elvileg az egyiket sem hívják Horizonnak, sőt nem is folytatások lesznek.A Fahrenheit és a Heavy Rain fejlesztői az eddig kitaposott ösvényen haladnak tovább: semmi folytatás, csak új cím, lehetőleg még több érzelemmel, drámával és interaktivitással.

David Cage szerint jelenleg két új projekten dolgozik a csapat, mindkét játék meglehetősen különbözik a Heavy Raintől, sőt ami azt illeti, a Heavy Rain rajongók egészen meglepődnek majd rajtuk. Egy egészen más történetet fognak egészen más megközelítésből elmesélni, és csak annyiban vethetők talán  össze az új címek a Heavy Rainnel, hogy mindegyik amolyan interaktív dráma lesz. Cage azt is elmondta, hogy nagyon lelkesek a csapatnál, rájuk abszolút nem jellemző az a tendencia, ami másoknál, hogy egy-egy nagyobb projekt után elmennek pihenni. Ígérete szerint továbbra sem fognak biztosra játszani, folyamatosan kísérleteznek, mert új módját próbálják meg feltalálni a játszásnak.
46.
46.
sayainbarni
Mikor lesz hivatalos bejelentés?
45.
45.
trompol
Egy jó játékot nem a konzol határoz meg.
44.
44.
rambo_27
Sztem ez hülyeség!!!!!!!!

Mert ugyanazt az élményt igaz nem tudja visszaadni egy billentyűzet mint egy xbox kontroller, de azért sztem úgy is elég élvezhető
43.
43.
Noctis
Hány ember játszik pc-n Xbox kontrollerrel? 10% de talán sokat mondtam. De ha csak a Heavy Rain-nél maradunk, a Box kontroller mozgásérzékelős?(tényleg nem tudom). Mert ha nem akkor az említett game egyszerűen játszhatatlan, vagy legalábbis a gameplay élmény megközelítőleg sem ugyanaz.
42.
42.
Scorpyx
Jobb az irányítás?? kontrollert-akár xboxosat- lehet Pc-re is kötni .. :)
41.
41.
Noctis
Maradjanak csak a konzolnál a srácok! Jobb az irányítás!(mielőtt még vki belémköt a Heavy Rain típusú játékokhoz igenis is jobb a konzol)
40.
40.
vytros
#39: Ott a pont, mint Box és PC tulajdonos mondom :D
39.
39.
rambo_27
Amúgy nem tom mit kell leszólni a PC-t mert igaz h van egy-két gyengébb és azokon már tényleg nem fognak menni az új játékok.

De ezért fejlesztik folyamatosan a PC-ket.

Hiába mondják egyesek h évente v esetleg kétévente fejleszteni kell a gépet de ami nekem van az elmegy még vagy 5 évig is!!!!!!!!!!

Úgyhogy ennyit erről meg amúgy is csak azok vesznek konzolokat akik csak játszanak. A PC-sek pedig azért mert játszanak, neteznek, meg tanulnak rajta úgyhogy ennyi!!!!!!!!!
38.
38.
Macifasz
#35: Még...de eljön annak is az ideje.
37.
37.
izomkukac
35.
35.
zoli12i
#34: ps3-n nem tudsz warezolni ! Ezt jobb ha számításba veszed ! :-)
34.
34.
Macifasz
#32: Eddig se igazították egymáshoz a konzol és a PC verziók megjelenését. PC-re rendszerint késik, pár hetet, esetleg hónapot. Most is ez lenne maximum. Igaz, a warez is visszavenne a bevételből, nade konzolra is lehet warezolni. És ezt felejtik el sokan, amikor az anyagi buktával kapcsolatban szidják a PC-seket. Egyszerű és aktuális példa: az Alan Wake 2 héttel a megjelenés előtt tölthető volt Boxra.
33.
33.
girgosz
#29: Ha minden játékot kiadnának mindenre felesleges lenne több platform. Elég lenne 1.
32.
32.
girgosz
Azért vannak ésszerű okai is miért nem kéne port PC-re. Egyrészt rohadt sok idő elvenne és valószínűleg sokat csúsznának az új projektek. Másrészt valószínűleg bukó lenne és ha valakinek hát a Quantic Dream-nek nem kívánom ezt. A lent olvasott hozzászólás(azthiszem mindenki tudja melyikre gondolok) meg no komment...
31.
31.
hedzsooo
#17: Na, ez 1 tipikus pelda az un. : EMBER-ALLATRA ! XD :P
30.
30.
Macifasz
#17: Hála az égnek, hogy nem a hozzád hasonló önző, barom állatok véleménye alapján döntenek a fejlesztők;-) Menj, azt örülj, hogy anyuci és apuci a segged alá tolja a Boxot meg a PS3-at.
29.
29.
K2 The Highest
28: Semmi sem lehetetlen...Simán meg lehetne oldani, hisz egy játék azon megy, amire megírták és bármit meglehet írni bármire...:)
28.
28.
zoli12i
#27: hát ez nem ilyen könnyű ! :P
27.
27.
izomkukac
#26: egyszerűbb lenne ha minden játékot kiadnának mindenre :P
26.
26.
zoli12i
#25: mért rohadjanak meg ? én 3 éve vettem a pc-t és a ps3.t is. De a pc-m már jó pár játékot nem visz.+ mafia 2 sem nagyon fog jó grafikán. :-(

legjobb ha mind3 platformod van. Csak gyűjteni kell szépen és nem sírni.

Én is a semmiből 40 ezret kapartam elő gyorsan.....ha még gyűjtök hozzá akkor a új boxot meg tom venni és majd tolhatom a Alan-t!
25.
25.
izomkukac
#24: igazad van rohadjon meg mindenki akinek nincs ps3 mert nincs rá pénzük. amúgy meg én 4-5 évente cserélem a gépen és tökéletesen elvagyok vele
24.
24.
zoli12i
#23: hát jah. Évente kell benne cserélni mindent.

De most tényleg , akinek kell a játék vegyen ps3-t. Nem bánja meg. :-)

Hadd legyen exkluziv !
23.
23.
WorldofSprite
#17: Már elnézést, de a játékok azon futnak el, amikre megírják őket. Minden platform egy bizonyos hardverek összessége, és ilyen hadrverekre írják a játékokat. Az emberek azért vesznek hardvereket, hogy tudjanak játszani az adott játékokkal(többek közt). De eljön minden felhasználó életében egy pillanat, amikor úgy dönt, ő nem vesz több fajta hardvert, hanem csak egyfajta platformhoz. Az, hogy ilyen k*rva sok platform van manapság, azt eredményezi, hogy valamiből kimarad a felhasználó. Na ez egy nagy ki*baszás az irányunkba. Ha finoman fogalmazva "nem borítják a szobánk közepére targoncával a pénzhegyeket (mint ahogy nálatok szokták, ha jól sejtem)" akkor nem engedhetjük meg magunknak több platform beszerzését, hogy a játékok árát már meg se említsem (persze nem akarok arra célozni, hogy TE olyan módszerekkel élnél, amik segítségével fizetés nélkül is élveznéd a szoftvereket, mert nyilván minden játékot fizetés útján szerzel be).Azt végkép nem értem miért fáj neked, ha esetleg a PC-sek is élvezhetnék a Heavy Rain című szoftver által kínált élményeket, hacsak nem az a haragod oka, amit izomkukac említett (#21).

Ha mégis az lenne az oka, akkor sem kell elszontyolodnod, a ps3 egy jó platform nem csináltál vele rossz vásárt, ahogy az xbox360-al sem tettél volna rossz lóra. De ezek a konzolok 2-3 év múlva idejét múlnak. Jönnek nemsokára az új konzolgeneráció képviselői, és akkor sok mindent tehetsz a ps3-addal, csak játszani nem fogsz rajta újabb játékokkal. Ellentétben az általad úgy utált PC-vel (ami ha jól sejtem neked is van, mivel a gamekapocs-ra írogatsz bölcsességeket), amely mint platform sosem fog elavulni, mert mindig cserélhető lesz a hardvere, így labdába rúghat minden új konzolgenerációval.
22.
22.
zoli12i
#13: elbírja ? WTF ????????

Játszottál már vele ? Meg van ? stb... stb....... azért ne túlozunk már.

:-) de most komolyan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...