Fahrenheit

Az idei év egyik meglepetése minden kétséget kizáróan a Fahrenheit volt! Újszerűségénél fogva stílusteremtő, egy újabb mérföldkő a filmszerű játékok palettáján.

Botrány a Quantic Dreamnél

Három különböző francia lap is arról cikkezett a minap, hogy mennyire botrányos a céges kultúra a Detroit: Become Humant is jegyző Quantic Dreamnél. A fejlesztőcsapat vezetői mindent tagadnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a Steamen ezen a héten is lesz miből válogatni, a nagyobb stúdiók és kiadók továbbra is takaréklángon üzemelnek. Még szerencse, hogy érkezik egy játék, amibe több tíz órát tehetünk!

Jövő héten jön a PS4-es Fahrenheit

Eredetileg júliusban kellett volna megjelennie az E3-on beharangozott PlayStation 4-es Fahrenheitnek, de a Sony és a Quantic Dream valamiért elhalasztotta, így csak jövő héten mutatkozik be a játék.

E3 2016: PS4-re költözik a Fahrenheit

A Quantic Dream a Twitteren jelentette be, hogy a PlayStation 2-re megjelent Fahrenheit – Indigo Prophecy július közepén felújított kiadást kap. Az újrahangolt változat kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg.

Kitiltják a Twitchről a felnőtteknek szóló játékokat

Valószínűleg a jövő héten megjelenő Hatred miatt érezte szükségét a Twitch annak, hogy bejelentse: a jövőben tilos a felnőtteknek szóló játékokat streamelni a szolgáltatáson keresztül.

Launch traileren a felújított Fahrenheit

Ma jelenik meg a Quantic Dream kultikus játékának, a Fahrenheitnek a felújítása, mely meg is kapta az ilyenkor szokásos launch trailert. Megtörtént a hivatalos bejelentés is, így egy-két új részlet is kiderült az újrakevert változatról.

Felújítják a Fahrenheitet

Noha a Quantic Dream csak a jövő hétre szánta a bejelentést, a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remasteredet az Amazon webáruház idő előtt megszellőztette. PC-n és mobilokon támad fel az interaktív dráma.

Fahrenheit-bejelentést kapunk a Quantic Dreamtől?

A Quantic Dream még januárban bejelentéssel rukkol elő, egy most fellőtt teaser oldal alapján pedig elképzelhető, hogy valamilyen Fahrenheittel kapcsolatos hírrel készül nekünk a fejlesztőcsapat.

David Cage: a folytatások megölik a kreativitást

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls atyja, David Cage minden eszközzel ostorozza a folytatásokat. Szerinte az évről-évre érkező címek a kreativitás hiányáról tanúskodnak. Az úriember a kiadókat és a játékosokat hibáztatja.

E3 2012: Bejelentésre készül a Quantic Dream

Nem kevesebb, mint két projektjükről ránthatják le a leplet a Heavy Rain fejlesztői a jövő heti E3-on. A június 4-i Sony konferencián ott lesz David Cage, a stúdió fejese - számolt be a konkrétumokról a CVG munkatársa. Lehet, hogy közük lesz a GDC-n bemutatott KARA techdemóhoz?