Egy rakás Final Fantasy XIV videó érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 15.
  • Videó
Link másolása
Már a javában zajlik a Square Enix új MMORPG-jének bétateszje, számos mozgókép is felütötte már a fejét, semmi akadálya immár, hogy leközöljük őket.
Már a javában zajlik a Square Enix új MMORPG-jének bétateszje, számos mozgókép is felütötte már a fejét, semmi akadálya immár, hogy leközöljük őket. Múlthét szombat óta a szerencsések már belevethették magukat a Final Fantasy-sága legújabb darabjába, így végre játékmenet közben is megcsodálhatjuk a karakterszerkesztőt, a világ sokszínűségét és az ádáz harcot. Pattogatott kukoricát bekészíteni, vetítés következik!





És a továbbiak:
7.
7.
XDannyL
Én nagyon el vagyok keseredve a játékot illetően :(

Mindenféle trailer-t meg screenshot-ot nézegetve nagyon szép és jó játéknak tűnik. De valójában nem jó és egyenesen ronda.

Sokkal jobb lenne ha olyan lenne a grafika, mint a trailerekben és nem az on-line része lenne úgy kihegyezve. Sokkal jobb lenne ha olyasmi lenne mint a GTA (Már van vadnyugati GTA: Red Dead Redemption, van 30-as évek GTA: Mafia és még sorolhatnám)

Egy ilyen fantasy szerű GTA-t simán el tudnék képzelni :)
6.
6.
Szajolihoher
5.
5.
dareal
#4: bírja, nálam vígan fut, 1920x1200-ban :) (bár van mit csiszolni rajta, mert erős gép kell hozzá, hogy jól menjen, annyira jól meg nem néz ki (sőt, szerintem nem szép, de hagyjuk :))

mondjuk nem értem, hogy a gyerek miért nem veszi le a grafikát, így játszhatatlan.
4.
4.
kankadi
pc else birja hogy akadozik XD
3.
3.
Batri
2.
2.
oppenheimer
#1: megtettem, de mégse játsza le
1.
1.
zoenn
Ha nem menne, kattints rá kétszer az adott videóra és jelentkezz be a youtube-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...