Stuart Black kiszállt a Bodycount fejlesztéséből

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 19.
  • Hír
Link másolása
Egy meglepő gyászhírrel szolgálhatunk ma délután: hiába tekintette sajátjának Stuart Black a Black szellemi folytatását, három év után felállt a székből.
Egy meglepő gyászhírrel szolgálhatunk ma délután: hiába tekintette sajátjának Stuart Black a Black szellemi folytatását, három év után felállt a székből. Az FPS műfaj sajátos, kizárólag a fegyverpornóra koncentráló elképzelésének egyszemélyes képviselőjének a Bodycount lehetett volna a második játéka, Black úr nem érheti meg a jövőre esedékes megjelenést, mivel októberben távozik a csapattól.

Ugrás a galériához

"Miután Stuart megalkotott egy nagyszerű elképzelést és irányt a Bodycount fejlesztésében, úgy döntött, hogy három év után elhagy bennünket." - nyilatkozta a Codemasters képviselője.

Designeri megbízását októberig maradéktalanul el fogja látni, ám jövő év elejéig, azaz a játék boltokba kerüléséig is kapcsolatban marad a tehetséges fejlesztőkkel, hogy minden elképzelése maradéktalanul megvalósuljon. Stuart az előző konzolgenerációban hódító, velejéig akciódús Blackkel vált híressé, a távozásáról okot nem adott senkinek.

A pletykák szerint belső összeomlás és nézetkülönbségek lehetnek a háttérben, valamint az, ami már az első trailerben is látszott: a játék nem üti meg az elvárható minőségi mércét. Stuart szerint hatalmas inspirációt adott számára Lady Gaga és JJ Abrams saját műfajukon belüli feltűnősége. Szerinte a mai FPS-ek "kib*szott unalmasak", és lecsontozva csak a lövöldözést és okos ellenfelekkel vívott harcot tartja fontosnak.
2.
2.
NinjaNorb
Stuart úr meggondolta magát nehogy valami szar is füzödjön a nevéhezxD
1.
1.
Mortician
Különös dolgok ezek. Mekkora lelkesedéssel ajnározta eddig a játékot erre ott hagyja a fejlesztőket. Biztos jó oka van rá, hogy ezt tegye és valamilyen szinten továbbra is lesz köze hozzá (a hír szerint), de ez így számomra akkor is érdekesnek hat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...