The Godfather játék készül Facebookra?

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 20.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy látszik az EA megelégelte a Mafia Wars töretlen sikerét a népszerű közösségi portálon, így a Keresztapa jogokkal a kezében hasonló kaliberű játékot készít.
Úgy látszik az EA megelégelte a Mafia Wars töretlen sikerét a népszerű közösségi portálon, így a Keresztapa jogokkal a kezében hasonló kaliberű játékot készít. Erről annak a fejlesztőbácsinak a LinkedIn profilja tanúskodik, aki már egy ideje a facebookos The Godfather játékon dolgozik. A LinkedIn szintén egy közösségi, ismerkedő site, csak éppen tagjai a nemzetközi üzleti élet prominens résztvevői. E szerint az EA is belép az alvilági élet virtuális közegébe, ehhez pedig olyan ütőkártya van a kezében, mint a Coppola nevével fémjelzett Keresztapa filmek jogai.


Ez lehet az egyetlen lehetséges alternatíva a Mafia Wars helyett, a kiadóóriás a közeljövőben minden bizonnyal hivatalosan is bejelenti a facebookos The Godfathert.
6.
6.
Moldren
#4: szerintem a facebook egy nagy kula :D
5.
5.
LiMiT
Énis próbáltam egy két ilyen gengszteres maffiás gammát, de engem eddig huzamosabb ideig csak a Battle Stations tudott lekötni. Szerintem ezzel sem fogok különösebben foglalkozni.
4.
4.
mephi
#4: Az emberek többségét nem köti le, vagy túl bonyolultnak találja a játékokat. Ugyanakkor a facebookos játék kikapcsolódást nyújthat meló közben is (persze csak a megfelelő mennyiségben).
3.
3.
izomkukac
szerintem a facebookos játékok 95%-a kula :D
2.
2.
Auchen
Van Mafia Wars, The Godfathers és Mob Wars, ezek közül szerintem a Mafia Wars a legjobb :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...