Megújul a Gamekapocs fóruma!

Link másolása
Sok év után ma este átalakítjuk a fórumot. Új motor, új design, új lehetőségek. A további részletekről, az átalakulás okáról és fontosabb tudnivalókról itt olvashattok!
A Gamekapocs fóruma ma este teljesen átalakul. A jelenlegi rendszer felett eljárt az idő, és a saját fejlesztésű kód helyett áttérünk egy bevált, jól működő, folyamatosan karbantartott motorra. Ennek a neve Invision Power Board, ez hajtja kiadónk, a HWSW.hu fórumát - és ide kerül át a GK fóruma is.

Ennek az összebútorozásnak több oka is van:
  • A fórummotort az elmúlt időszakban eléggé kiismertük, van tapasztalatunk, és úgy gondoljuk, tökéletes választás minden tekintetben.
  • Az integráció miatt jobban tudunk koncentrálni a fórum üzemeltetésére.
  • Rengeteg új funkcióval rendelkezik a motor, amivel könnyebb és kényelmesebb a fórumozás (pl. ami számotokra a legfontosabb: a kellemetlenkedők moderálása is könnyebbé válik)
  • Az összes üzenetet, smiley-t és felhasználót egy az egyben átrakjuk, nem vesznek el sem adatok, sem hozzászólások.
  • A HWSW fórumában 4.6 millió hozzászólás és több ezer téma van, ezért lehetőség lesz esetleg nemcsak játékokról, hanem bővebben az informatikáról is beszélgetni.
  • Egy teljesen új, friss, fehér hátterű Gamekapocs designt kapnak a témák.
  • A régi URL-eket automatikusan átdobjuk az újakra. A gamekapocs.hu/forum továbbra is használható marad.

Az átállásnál felmerülő legnagyobb probléma valószínűleg a bejelentkezéssel lesz, a szabályok ezzel kapcsolatban a következők:
  • a GK és a HWSW fórumában megegyező email címeket összevonjuk, és a HWSW fórumos login adatokkal tudnak belépni ezen felhasználók
  • azok, akiknek sem az email címe, sem a nickneve nem szerepel a HWSW fórumában, egy az egyben átkerülnek, és a régi nick-jelszó párossal léphetnek be a továbbiakban is.
  • és legvégül azok, akiknek az email címe nem szerepel a HWSW fórumában, de a nickjük foglalt, csak úgy tudnak bejelentkezni, ha a GK-s nick mögé teszik ezt: _gk
    Például: ha kovacsjozsef a neved, és ez már foglalt a HWSW fórumában, akkor a kovacsjozsef_gk nickkel tudsz belépni (és a régi jelszavaddal)
Az átállást késő délután-kora este kezdjük el. Reméljük probléma nélkül lezajlik a folyamat, és holnap reggel már az új fórumot használhatjátok!
Köszönjük a megértést!

FRISSÍTÉS: Habár az adatok átrakása problémamentesen lezajlott, még szükségünk van 1 napra, mire minden szükséges dolgot újraszámoltatunk a motorral (üzenetek száma, topikok utolsó írója, stb.) Ezért a fórum holnap nyit.
Azonban a HWSW fórumával addig is lehet ismerkedni, nyugodtan bejelentkezhettek a http://forum.hwsw.hu címen, és ismerkedhettek a motorral. Létrehoztam egy topikot , ahova bármit lehet írni. Gyertek, próbálgassátok!
393.
393.
givi6
Csak nyugodtan, kinek fog ártani egy kis fejlesztés, nem?

....
392.
392.
Adamknight
Ok semmi. Látom, hogy visszajött.
391.
391.
Adamknight
Elmondaná valaki, hogy mi történt az Avatarom képével? Ez is az új fórum miatt van?
390.
390.
bzsp
jó a fórum, most már nincs gond vele



1kérdés: ugye lesz fórumfigyelő?
389.
389.
altF4
Nem akarok belekötni semmibe, de mi baj volt a régi jól megszokott fórummal?Tudom hogy nem vagyok egy hiperaktív felhasználó, de szerintem nem igazán fogom már a fórumot látogatni.(Most biztos sokan sítok:D:D)De a tesztek miatt majd felnézek...
388.
388.
X360_FaNbOy
Én most fórumoznék kicsit de látom még munkálkodik Szabi..
387.
387.
Bumbi_King
És a privát üzeneteimet mér nem tom megnézni? Mer most kaptam 1-et aztán ahogy rányomok föladja új ablakban a HWSW fórumot. Akko h tom megnézni a privát üzeneteimet?
386.
386.
nincstelen
Nekem az nem tetszik benne, hogy a fórumok nem név szerint mennek...
385.
385.
Gt17
383*

főleg most mien gyors XD.
383.
383.
Aramisz93
#352: kedves giga, én nem tudom te hol jártál az új fórum sokkal gyorsabb, főleg az ilyen gyors válasz opciók miatt amikor nem kell töltögetni oldalakat.
382.
382.
klemid
381.
381.
Batri
Azért vicc, hogy főleg azok vannak felháborodva, akik amúgy is ritkán használták a fórumot... senki sem fog sirni utánatok, el lehet menni nyugodtan...
380.
380.
mnmn1
#344: én se fogok többet fórumozni vége :S



GK Forum = FAIL



Mi a qrva életért kellet ezt a f@st csinálni már bocsánat :S
379.
379.
klemid
#378: 2 dolgot nem lehet egyszerre csinálni.(ivás-fórum) :D
377.
377.
klemid
Érdekes mintha pár embernek eltünt volna az avatarja itt a GK-n.
376.
376.
klemid
#374: És ha már a maxon van és még mindíg nem jó? :D
375.
375.
K2 The Highest
372.
372.
drat576
#367: köszi majd megnézem, egyelőre nem hajlandó betölteni fórumot
371.
371.
JacoB
most a fórum ilyen HWSW-S lesz? :( a régi jobb volt igaz , eddig még nem láttam mert ne menged bejelentkezni :D
370.
370.
tjames
#360: a szerkesztőablak lehetne kicsit szélesebb mint ajelenlegi GK-s de legyen keskenyebb mint az új. A kettő között jó lenne sztem.
369.
369.
tjames
#355: Nembaj nekünk KELLENEK azok is.

A saját totyikjukban (megúlul a HWSW) úgy szidják ezeket a topikokat, mint a bokrot! Fogadkozik mindenki hogy ők bizony többet nem kommentelnek a gamekapocs szekcióba...

Bármennyire sokszor én is hányni tudnék az ezekben a topikokban való floodolásoktól, mégis, ezek a fórumok szerves része a mi életünknek. És most már a kordában tartástól sem kell félni, az új moderátori jog NAGYON faszának néz ki! Igaz a homozózó hiába került át a gK szekcióba, ott nincs jogom moderálni...De az ős GK topikokban igen. Van sima figyelmeztetés, van ejnyebejnye, láthatatlanná tudom tenni a hozzászólásokat, van időkorlátos bann, és a régi áthelyezés és törlés is (áthelyezést nem is néztem...)

Szóval ha a Daks által képen nekem küldött felületet megkapjuk, plusz a topikfigyelést is....

Akkor én megtérdelek szabbi előtt ! ! ! !

A kalapomat pedig már így is megemelem!
368.
368.
K.G.
#366: Fullhdban? Mert nekem 1680x1050ben tökéletes firefox alatt.
365.
365.
drat576
én még mindig nem találom hol lehet átállítani a skint kekire O.o
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...