Dungeon Siege 3: készüljél a hangulatra teaser

  • Írta: InGen
  • 2010. július 27.
  • Videó
Link másolása
Picit rövid, picit semmitmondó, picit sablonos, de azért kifejezetten hangulatos kis teaser érkezett az Obisidian Entertainment és Chris Taylor új reménységéből.
Még az Obsidian sem szeretné bevállalni az Alpha Protocolt, legalábbis ezen teaser elején jót mosolyogtam, hogy még a Knights of the Old Repulic 2-t is oda írják, de a legutóbbi "nagy" "sikercímüket" nem. Mindenesetre a KOTOR és a Fallout után egy újabb hatalmas sikercím folytatásának lehetősége hullott az Obsidian ölébe, reméljük felnőnek végre a feladathoz.

8.
8.
ramon90
Nem szeretem ezeket a "eddig mi csináltuk, most átadjuk másnak" (persze akarva vagy akaratlanul) stílusú játékfejlesztést, mivel szerintem nagy átlagban sz@rabb lesz az új fejlesztők játéka mint az előző részek. Most a DS3-tól is félek egy kicsit, mert a kettőt nagyon szerettem, és nem esne jól ha olyan Dungeon Siege-el játszanék amire rá sem ismerek. Mindegy ez idő kérdése és megtudjuk^^, azért remélem, hogy jó lesz.
7.
7.
The Lone Drow
#6: Teasernek tökéletesen megfelel.
6.
6.
Pantz22
Ennél szarabb TRAILERT még nem láttam...

Szeretem a Dungeon Siege-t, de ha nem ismerném, ebből igazából a semminél is kevesebb jött volna át...

Hihetetlen... az ilyet minek adják ki... :S

Rakás szar!
5.
5.
felegyi
Simán jó trailer! A narrátori hang szerintem nagyszerű, semmi életkedv sincs benne...
4.
4.
Kocsis92
hihetetlen mennyit elvoltunk benne co-opban, éjszakákat játszottunk át, imádtam a havas tájat:D remélem hasonlóan jó játék lesz. jólemlékszem hogy az első kettőbe nem nagyon volt következménye a döntéseknek meg hasonló, csak előre és kattintgatni?:D
3.
3.
Stranger
Az elsőnek van az igazi Dungeon Siege-s hangulata, de a 2-ben is ugyan úgy megvannak a jó zenék, és van egy pár érdekes újítás.
2.
2.
Adamknight
én csak az első részével játszottam. A második az jó? Ebből a trailerből nem sokat lehetett kivenni, főleg meg hogy az emberke aki beszélt elég monotonon nyomta, pedig értek angolul.
1.
1.
g.man580
Hát bennem ez trailer semmit sem mozgatott meg.Pedig értek angolul és az első meg a második részét is szerettem.De valahogy ez a trailer nem jött át.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...