Érvénytelen Alan Wake DLC kódok

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Sokak számára, akik megvásárolták az Alan Wake-t, ajándékba kaptak hozzá egy kódot, amivel ingyenesen letölthetik az első DLC-t, sajnos nem mindegyik aktiválható.
Sokak számára, akik megvásárolták az Alan Wake-t, ajándékba kaptak hozzá egy kódot, amivel ingyenesen letölthetik az első DLC-t, sajnos nem mindegyik aktiválható. Bár kishazánkat nem érinti a dolog, hiszen a hazai képviselet jóvoltából a The Signal letöltésére jogosító token kimaradt a dobozból, de ha netán külföldről szerezted be a példányodat, most, a DLC megjelenésével sok bosszúságot élhetsz át. Ahogy az Xbox.com facebookos profilja fogalmaz, a mától az Xbox Live-on elérhető kiegészítéshez ingyen hozzájuthatnak az alapjáték tulajdonosai a mellékelt papíron található kódot bepötyögve.


Csakhogy a számsort érvényesítve csupán hibaüzenetet kapunk, a Microsoftnál is tudnak már a hibáról, így a hoppon maradtak küldjenek egy emailt a Live ügyfélszolgálatára, mellékelve a birtokolt kódot, vélhetőleg a probléma orvoslására sem kell sokáig várnunk.


7.
7.
Ca$h
#5: sok sikert hozzá!!!
6.
6.
Captaine Wesker
ennyit érnek ezek az ajándék kódok..
5.
5.
ilor14
xD mivan ha cska kitalálunk egy kódot és beküldjök? xD
4.
4.
Gt17
3.
3.
bzsp
az szivacs...mi ezért nem kaptunk kódot:D tudták h szar lesz.
2.
2.
K.G.
#1: Vagy inkább nincs itt live....
1.
1.
gynorbi
Bár kishazánkat nem érinti a dolog, hiszen a hazai képviselet jóvoltából a The Signal letöltésére jogosító token kimaradt a dobozból ->szégyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...