Szeptember elején jelenik meg a RUSE

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 28.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft közösségi vezetője a minap Twitter-üzenet keretében lebbentette fel a fátylat forradalmi RTS-ük végleges megjelenési dátumáról. Ősszel harcba indulunk.
A Ubisoft közösségi vezetője a minap Twitter-üzenet keretében lebbentette fel a fátylat forradalmi RTS-ük végleges megjelenési dátumáról. Ősszel harcba indulunk. A legutóbbi nyílt hétvége igencsak sikeresnek bizonyult, nagyobb hibákat nem észleltek, a boltokba kerülésig még másfél hónap van hátra.


A RUSE szeptember 7-én jelenik meg az Egyesült Államokban, 9-én Európában. Kivételt képeznek a brit játékosok, hiszen a szigetországba 10-én landol a valós idejű stratégiák és a kártyajátékok egyfajta fúziójaként értelmezhető program. A platform: PC, Xbox 360 és PS3.

Az eredeti tervek szerint a megjelenés csak szeptember 17-én lett volna esedékes, ám mivel a tesztfázis gördülékenyen haladt, így a kiadó egy héttel korábban dobja piacra a játékot. Ennek igen örülünk, a StarCraft 2 mellett egyedül a RUSE képes labdába rúgni az idei RTS kínálatban.
4.
4.
gogolbordello2
Sokkal poénabb lett volna így:



A játék 10-én landol Franciaországban,majd nyomul tovább Párizs,aztán Berlin felé.
3.
3.
bzsp
demot sajnos nem próbáltam, majd megvárok 1 tesztet és azután döntök.
2.
2.
mnmn1
"a szigetországba 10-én landol"



UK-ben lemezes játékok csak pénteken jelennek meg.
1.
1.
Antracite
Végre, végre, végre

:]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...