Dungeon Siege 3: az első ingame képek

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 28.
  • Képek
Link másolása
Az Obsidian Entertainment az első teaser után elérkezettnek látta az időt az első két ingame pillanatfelvétel megosztására. Nem vagyunk meggyőzve.
Az Obsidian Entertainment az első teaser után elérkezettnek látta az időt az első két ingame pillanatfelvétel megosztására. Nem vagyunk meggyőzve. A Dungeon Siege széria bizonyult anno a legéletképesebb Diablo-klónnak a Gas Powered Games jóvoltából, ám Chris Taylor ezúttal mint konzultáns működik közre a harmadik rész fejlesztésében. Az Obsidian legutóbbi munkája, az Alpha Protocol egy meg nem értett, csiszolatlan gyémántként rontja szerepjátékok renoméját, kérdéses még, hogy a neves akció-RPG-vel mit is fog kezdeni a kaliforniai stúdió.

A két screenshotban egyébként egy csontvázkirállyal vívott ádáz harcba pillanthatunk bele, valamint egy bájos rémségben gyönyörködhetünk a Vodyanoi barlangban. Közelebbről vizslatva bizony nem a túlbuzgó poligon-szám lesz a DS3 erőssége. A játék 2011-ben jelenik meg, ezúttal konzolokon is.
3.
3.
petimanus
NEEE! Már az Alpha Protocollt is elszúrták, s mentségnek a Fallout New Vegast hozták fel, ami még elválik, hogy megocsájtunk-e az OBsidiannak...Tehát megvolt a bizonyíték, hogy két projektet nem bírnak vinni...Tehát, most ez a Fallouttal vagy egyformán szar lesz, vagy az egyik jobb, míg a másik egy összecsapott valami lesz...Az Obsidian az egy egyprojektes bagázs. Bár vannak jó elképzeléseik, de idejük és keretük nincs a megvalósításra, s emiatt mindig félkész anyagot adnak ki a kezükből. Legalábbis én így érzem, s bár nem szívesen mondom, ilyen fejlesztőcsapatra szerintem nincs szükség, vannak náluk ezerszer jobbak. Igaz, lehet, hogy ők drágábbak, de a termékük behozza a kiadásokat.
2.
2.
bzsp
1.
1.
megalonagyix
:O ez nagyon ótvar. illetve ott van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...