HWSW: Egyre több pénz van az online játékokban

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Disney tegnap írt alá megállapodást a közösségi játékokat fejlesztő Playdom megvásárlásáról, a GameStop játékszaküzlet-lánc pedig a Kongregate-et kebelezte be.
A Disney tegnap írt alá megállapodást a közösségi játékokat fejlesztő Playdom megvásárlásáról, a GameStop játékszaküzlet-lánc pedig a Kongregate-et kebelezte be, amely egy online piactér webes és közösségi játékok számára - írja nagytestvérünk, a HWSW.



A Disney által összesen 763 millió dollárért megvásárolt Playdom a Facebookon játszható szoftvereket fejleszt, a legismertebb termékei közé tartozik a Social City, a Market Street és a csajos Sorority Life. A cég játékaival havonta több mint 40 millióan játszanak, amivel a Playdom a harmadik legnagyobb játékfejlesztőnek számít a Facebookon. A legnagyobb a FarmVille-t és Mafia Wars-t jegyző Zynga, amelynek játékaival több mint 210 millióan játszanak havonta az AppData adatai alapján.

A rajzfilmjeiről és mesehőseiről ismert cég célja, hogy a Playdom szaktudását és saját márkáit felhasználva betörjön a közösségi játékok világába. A közösségi hálózatok, elsősorban a Facebook rohamos térhódításával párhuzamosan nő az elérhető alkalmazások, játékok száma. Hetente több száz játék jelenik meg a Facebookon, az öldöklő versenyben nagy előnyt jelenthetnek a Disney ismert filmjei, karakterei és márkanevei Miki egértől kezdve egészen a Toy Story-ig.

A GameStop és a Google is mozgolódik!
Olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!
4.
4.
Motig
#1: nem az oldalal van a baj hanem inkább a játékokal.. én is elcsezstem, vele vagy 3 hónapot aztán meg lestem magamon ez hogy fogot meg enyire.. de sikeresen leszoktam róla
3.
3.
bzsp
hát én egy ilyen játékkal sem játszom, de sztem nem maradok le sok mindenről:D inkább az xbox
2.
2.
ilor14
farmvillen és icytoweren maffiawarson petvillen fish villen meg valami bénaságon nyomultam xD

mára csak farmville meg icy tower
1.
1.
JacoB
A mafia warson és a petvillen én is nyomulok :DD Nem tudom mért szídják sokan a facebookot sztem sokkal jobb mint a myvip iwiw, ;)

Több mindent lehet rajta csinálni ezért sokk embernél megjelenik a facebook függőség :DD fAcebook(y)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...