Kane & Lynch 2 - azt hiszed meg tudsz ölni?

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 30.
  • Videó
Link másolása
A korrupt bűnmegelőzők csupán gyorsan hulló senkiháziak, legalábbis az elmebeteg Lynch szerint. A legújabb trailerben senki nem tudja sarokba szorítani.
A korrupt bűnmegelőzők csupán gyorsan hulló senkiháziak, legalábbis az elmebeteg Lynch szerint. A legújabb trailerben senki nem tudja sarokba szorítani. A kipróbálható változat alig egy hete elérhető, már mindenki betekintést nyerhetett a sztorimód éttermes lövöldözésébe, amely ultra-brutális. A sikátorokban való rohangálásnál és az ártatlan járókelők lelövésén túl a multiplayer ötletessége hangsúlyos tényező. Soha nem tudhatod, hogy melyik csapattársad lő hátba, hogy elvegye a te zsákmányodat is. Korántsem biztos, hogy élve eljutsz a menekülést jelentő furgonig, közben meg a zsernyákok is üldöznek.

Ha technikai oldalról nem is, az erőszakos hangulat szempontjából unikumnak számít a Dog Days.


14.
14.
ottHun
nagyon rendben van ez a 2 rész nem is gondoltam volna hogy pl ennyirre.Ez 1 nagy tps lessz főleg ha nem cseszik el a multit...
13.
13.
Fetto
nekem ugy tünik ez a game baszott jo lesz
12.
12.
moustache
Húúúúú a játék ütős!!!!!! De gyerekek, nyugi van. Túl sok a veszekedés nem kell ide a gamekapocsra még egy Kane & Lynch már van róla egy cikk itt fölöttünk, vagy csak nem karaktert akartok a 3. részbe? :-)
11.
11.
megalonagyix
8#Max Payne óta? LAL! Az már egy jó ideje volt :)
10.
10.
danez11
#7: ki a f@szom mondta h jobb lesz. gecc ott van azaz apró szócska hogy " HA " , csak remélem hogy jobb lesz, ennyi (nem kell mindjárt leugatni te faszkalap)......
9.
9.
bzsp
ütős videó, jó kis game lesz:)
8.
8.
d15a5t3r
Most játszom az első részével és eddig tetszik! Tegnap kipróbáltam a 2. demóját, az is jónak tűnik! Max Payne 2 óta nem is játszottam igazán jó, pergős tps akcióval.
5.
5.
Macifasz
Aztadurvaélet! Ezt meg kell néznem mégegyszer...és mégegyszer...és mégegyszer...és...:-)
4.
4.
danez11
#2: Szerintem is, de ottvan még nekem az új cod (pontosan nem tudom mikor jön ki), ha az jobb lesz mint az mw2, inkább az veszem meg. :D
2.
2.
Riot
nemtudom hogy vagytok, vele de nekem eddig tutivétel:D
1.
1.
Sarkadi
A DEMO is ütős volt,ez a trailer pedig még jobban meghozta hozzá a kedvem! Nagyon nagy feelingje lesz/van az egész játéknak! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...