QuakeCon 10: Jönnek az ex-Infinity Wardosok is

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Pár nappal a kölni GamesCom előtt kapunk az arcunkba még egy kiállítást. A QuakeCon ezúttal számos sztár-játékfejlesztővel igyekszik felhívni magára a figyelmet.
Augusztus 12. és 15. között rendezik meg idén a QuakeCon 2010 kiállítást, ahol az id Software mellett számos más fejlesztőcsapat, és designer is bemutatót, előadást tart majd.

 

 

A lista igen hosszú, a két legfontosabb név azonban kétségtelenül Jason West és Vince Zampella, az Infinity Ward két egykori vezetője. A srácok azóta megalapították új cégüket, a Respawn Entertainmentet, s habár elméletileg még pár hónapig nem jelentik majd be új játékukat, azért mindkét úriember beszélni fog a kiállításon. Mellettük olyan arcokkal lehet majd összefutni Texasban, mint Todd Howard, Harvey Smith, Emil Pagliarulo, Chris Rhinehart, Matt Carofano, a legendás Richard Garriott, s persze az id Software-től John Carmack és Tim Willits.
9.
9.
geri q
sztem is csinálhatnak vmi 2VH-sat de ne a grafika legyen az első szempont pls. mert azért jó ha vminek szép a grafja de engem nem nagyon tud izgatni.. (mai napig elszarozok egy hl1-en vagy thief 2-őn)

ON: csináljanak végre vmi co-opot mert az mw2-ben qva jó ketten tolni a spec-opsokat úgy hogy vmi ilyen stíluson induljanak el, tehát legyen kihívó, bevállalós rész de legyen benne lopakodós is. nekem mind1 mikor játszódik, csak ne a jövőben!!!
8.
8.
Kocsis92
#5: ez nincs minden esetben így, és ha az EA-sek bíznak a respawnban, akkor megkaphatják a szabad kezet, és valjuk be bizonyítottak már:D kapják meg a zöld utat bármire, az ellen-actisok úgyis megveszik:D és énis:D
7.
7.
OLLiE
#4: Pontosan erre gondoltam én is :)

Csak az AA-ban volt Omaha beach. Nagyon sokat játszottam vele.

Akkoriban pedig csak Single-t nyomatott mindenki.Mostanában nagyon a multira összpontosítanak, ahelyett , hogy egy 20-30 órás kampányt készítenének..
6.
6.
gamerplayer
#5: erre való a feltételes mód :)
5.
5.
randall13
Nem fejlesztő dönti el hogy mit csinál, hanem az, aki megbízza, esetükben az EA.
4.
4.
gamerplayer
elég érdekes h az ea nél tevékenykedő MoH sorozatot készítő csapatból vált ki az iw, majd megjárták az aktivizilowat és most megint elektronik árcsi bácsinak dolgoznak :D jó lenne, ha régi allied assault szerű játékot csinálnának, iszonyú hosszú kampánnyal egy kis bajtársiassággal, normandiától az ardenneken át a ruhr-vidékig és még tovább :D

Hd hangokkal Hd felbontással wááá régi szép idők legjobb moh az AA volt

nemis kéne újra gondolni csak remakelni
3.
3.
OLLiE
(oO´)..mi lenne ha ismét második VH-s FPS-sel rukkolnának elő, király grafikával.....szép is lenne, valami CoD 2 féle game, eszméletlen 2010/2011 - es graffal...;D
2.
2.
oppenheimer
leszedhetnék már az e3 2010 menüpontot. engem nagyon idegesít
1.
1.
gamerplayer
nah kíváncsi leszek a respawn nagy dobására:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...