Tényleg önálló DotA-n dolgozik a Valve?

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 8.
  • Pletyka
Link másolása
Már hónapokkal ezelőtt szerződtette a Valve a neves IceFrogot, a DotA készítőjét, s azóta egy titos anyagon dolgoznak. Most egy szinkronszínész elszólta magát?
Emlékszünk ugye? Pár hónappal ezelőtt komoly érdeklődést keltett a tény, hogy a hosszú évekig a DotA-t önállóan, anyagi profit nélkül fejlesztő IceFrog végül beadta a derekát a Valve valószínűleg gáláns ajánlatának, s leszerződött a céghez.


IceFrog elmondása szerint egy saját csapatot vezet a Valve-en belül, ám azt nem tudjuk, hogy pontosan mit is készítenek. Oké, azt persze mindenki valószínűsítette, hogy valami köze lesz a DotA-hoz. Ez látszik most beigazolódni, ugyanis Jon St. John, aki a legendás Duke Nukem szinkronhangját adta, örömmel közölte twitteren, hogy a minap a Valve stúdiójában járt, s szövegeket vettek fel az új DotA játékhoz. Innen már elég könnyű levonni a következtetést: úgy néz ki, hogy a cég tényleg elkészíti a játék teljesen új, Warcraft 3-tól különálló verzióját, amire nagy szükség is van olyan konkurensek mellett, mint a Heroes of Newerth, vagy a League of Legends.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...