Új Everquest készül a Sony Online-nál

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
Az Everquest az MMO műfaj egyik nagy sikertörténete, hiszen mind az eredeti játék, mint pedig a második rész még mindig fut. A Sony már a folytatásról beszél.
A Sony Online-nak nem egészen úgy jöttek össze a dolgok az utóbbi pár évben, ahogy azt szerették volna. A lendületesen induló Star Wars: Galaxies-t rövid úton sikerült elrontaniuk, aztán a WoW elszipkázta a maradék előfizetőjüket is. Az Everquest sikere ugyan töretlen, de az Everquest 2 sem ütött akkorát, mint remélték.


Ez mondjuk nem akadályozza meg őket abban, hogy elkezdjék tervezni a következő generációs folytatást, mely egyelőre az Everquest Next munkanéven fut, és semmit nem tudni róla, azon kívül, hogy készül. Ezen kívül három projekt fut még a cégnél: az Everquesthez készül a House of Thule kiegészítő, mely számos új dungeont és a játékos házakat hozza magával, míg az EQ2-hoz február 8-án érkezik a Destiny of Velious expanzió.

Ezen kívül folyamatban van az Everquest 2 Extended fejlesztése is, mely ingyenessé teszi a játékot (pontosabban havidíj mentessé), és a különböző in-game dolgokért kell / lehet majd benne fizetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...