EverQuest: Secrets of Faydwer

A Secrets of Faydwer az EverQuest tizennegyedik kiegészítése új felszerelésekkel, bejárható területekkel és megemelt szintkorláttal.
1538467227

Decemberben új kiegészítőt kap az EverQuest

A Daybreak Game Company hivatalosan is megerősítette, hogy idén decemberben újabb kiegészítővel bővül az EverQuest. A The Burning Lands a huszonötödik expanziója lesz az MMO-nak.
1436601628

Hackertámadás érte a Daybreak Studios játékait

A Lizard Squad újra hallatott magáról, ezúttal a Daybreak Studios játékai, a H1Z1, a Planetside 2 és az Everquest a szenvedő alanyok. A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethető vissza.
1328015293

Ingyenes lesz az eredeti EverQuest is

Az EverQuest immár tizenharmadik éve tartja magát, és még a folytatása is hamarabb váltott free-to-play modellre. A jó értelemben vett vég viszont a Sony Online klasszikusát is utolérte, az EverQuest tavasztól ingyenesen játszható, de aki akar, továbbra is előfizethet majd rá.
1304413200

Megtámadták a Sony Online-t is, 24 millió érintett

Nagyon úgy tűnt, hogy helyreáll a rend a PlayStation Network körül, elsőként a japán szerverek indultak újra, mikor kiderült, hogy a Sony Online Entertainmentet is támadás érte: 24.6 millió hozzáférés vált a hackerek martalékává. Az érintettek kártérítést kapnak.
1302627600

Márpedig az MMO-játékosok nem antiszociálisak

Fromann Richárd, az ELTE PhD-hallgatója nemrég azt tűzte ki célul, hogy a lehető legátfogóbb felmérést készíti el a magyar MMORPG-játékosok szokásairól. A Gamekapcson is megjelent kérdőívet eddig mintegy 9 ezren töltötték ki, most egy közel 3 ezres részeredményt ismertetünk.
1301661278

Lelőtték az Agency-t, leépít a Sony Online

A tegnapi pletykák beigazolódtak, a Sony Online Entertainmentnél óriási leépítések voltak, három stúdiójuk lehúzta a rolót, és a The Agency című PS3-as MMO-jukat is kukába dobták. A csapat az Everquest és a PlanetSide címekre koncentrál a jövőben, és a jelenleg futó projektjeiért sem kell aggódni.
1300557780

Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.
1281274380

Új Everquest készül a Sony Online-nál

Az Everquest az MMO műfaj egyik nagy sikertörténete, hiszen mind az eredeti játék, mint pedig a második rész még mindig fut. A Sony már a folytatásról beszél.
1232183400

Sony Online Entertainment játékok a Steamen

Megállapodást kötött a Valve és a Sony Online Entertainment, aminek köszönhetően a cég MMO játékai letölthetőek lesznek a Steam rendszeréről.
1224692580

Harmincéves az MMO-műfaj

Október huszadikán töltötte be harmincadik születésnapját az MMO-műfaj: elképesztő, hogy mivé nőtte ki magát a játékipar egyik legmeghatározóbb kategóriája.