Megújult a Gamekapocs!

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A fórumváltás még csak a langyos előszele volt annak, amire Ti, Gamekapocs rajongók már évek óta vártok. Olyan régen, s olyan sokszor ígértük már, hogy megújul az oldal, hogy még mi sem tudjuk feldolgozni, hogy tényleg megtörtént. Hölgyeim és uraim: bemutatjuk az új Gamekapcsot!

A jó öreg fekete Gamekapocs olyan hosszú ideje szolgált minket, hogy közben komolyan megváltozott körülöttünk a világ, s ezzel együtt változtak a webes trendek is. Éppen ezért aprócska fejlesztések, csiszolások többé már nem jöhettek szóba. Tudtuk, csak akkor lehetünk képesek előre lépni, ha az oldal a legelső bittől a legutolsóig megújul.

Az új, modern Gamekapocs fejlesztése év eleje óta kemény tempóban zajlott, s ugyan jó szokásunkhoz híven máris legalább két hónap késésben vagyunk vele, most végre elindult, s reményeink szerint kisebb katasztrófák nélkül kezdi meg normális működését. Igaz, mindez nagy áldozatok árán sikerült: a programozók az utóbbi pár hétben nem nagyon láttak napfényt, a technikai vezetőnk, Szabi pedig szellemileg és testileg is teljesen elpusztult, így az oldal élesítése után komoly szanatóriumi terápiára szorul, hogy visszanyerjen valamennyit egykori emberi mivoltából.

De mindez megérte, ugyanis nem egyszerűen egy vadonatúj külsőt kaptunk, hanem egy nulláról felépített, a modern kor minden elvárásának megfelelő motort is alá. Egy darab kódsor, egy bájtnyi részlet sem maradt meg az előző oldalból. Ennek megfelelően rengeteg új feature-t fogtok találni, s reményeink szerint izgalommal és érdeklődéssel fogadjátok majd őket.

Az új Gamekapcson szinte minden tevékenységért pontokat gyűjtögethettek, s ezzel párhuzamosan jelvényeket (achievement!) is szerezhettek, így tényleg meg fog látszani, kik a legnagyobb GK-rajongók. De ezen kívül is még tengernyi más felfedeznivaló vár rátok! Emellett azért fontos megemlíteni, hogy egyelőre nem aktiváltunk minden újdonságot, mert a hirtelen támadástól a szerverünk valószínűleg követné Szabit a teljes lehalás útján, így a következő napokban, hetekben még folyamatosan kiegészül és bővül majd az oldal. S mivel az alapokat már lefektettük, innentől a fejlesztés gyorsabban megy majd: őszig tetemes mennyiségű új ötletet szeretnénk megvalósítani, s jó sok fincsi extrával szereljük fel a site-ot.

Végezetül szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány technikai jellegű dologra: mivel az átállás, s a szerverünk kalibrálása folyamatosan zajlik, előfordulhatnak kisebb-nagyobb lassulások, s persze az sem kizárt, hogy belefuttok majd néhány hibába. Ezekről itt kommentben, vagy a fórum megfelelő topikjában tudtok írni.

250.
250.
namohr
NAGYON TETSZIK AZ ÚJ OLDAL! Szinte minden nap olvastam a GK-t és tényleg picit unalmas volt a régi oldal egy idő után. De most túlszárnyaltátok az elképzeléseimet. Csak gratulálni tudok ehhez a szép új Gamekapocshoz!
249.
249.
vilibp
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy annak ellenére, hogy ugyan az "infolevelet kérek" fül be van állítva, már 3 hete nem kaptam a GK-tól semmilyit. Valami ötlet?
248.
248.
kukac7
#247: szerinted lecserelik majd?
oszinten... ;)
247.
247.
XDannyL
Most komolyan kiváncsi vagyok, hogy így marad, vagy változtattok rajta?
246.
246.
Lada1200
hát gyerekek nekem a régi joban teccet de ez is kafa!:D
245.
245.
lewton6
Nagyon jol nez ki a cucc! Gratulalok!
244.
244.
orange
243.
243.
XDannyL
#242: Ja és elfelejtettem, hogy még a friss hózászólások (kommentek) is hiányoznak. Az alapján nézegettem hogy valaki válaszolt, vagy hozzá szólt e a kommentemhez.
242.
242.
XDannyL
A Gamekapocs szerkesztőitől kérdezném, hogy ezzel a fehér háttérrel kezdenek valamit, vagy így marad ahogy van?

Sokak szemét zavarja a túl világos háttér és nem is szép (túl átlagos).
241.
241.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
Végre be tudtam lépni, teljesen új e-emailcím, teljesen új regisztráció (a másik e-mailcímemhez ráadásul két profilt is engedett regisztrálni - lehet azokat valahogy törölni?).

Jó lesz ez az új oldal :), de jómagam is örülnék, ha visszaállíthatnám feketére, vagy más háttérszínre (barnás-vöröses háttér, sárgás betűszín), engem nagyon zavar a fehér háttér. Elolvasom így is, de monitoron nagyon zavaró. A Word-ben is kék háttérszínt használok.
240.
240.
D4nny
Biztos mondták már, ha nem haragszotok nem olvasnék vissza... de az első hír úgy tűnik az kiemelt hír, ott van megjelenítve, hogy mi újság magával a Gamekapoccsal. Azt nem tudjátok tényleg ki is emelni mondjuk szürkével? Mert elég fura volt, azt hittem, hogy nincs új hír, de aztán megnéztem az alatta levők dátumát és láttam, hogy mégis van, csak az első hír nem mozdult egy kicsit sem.

Köszi az RSS-t! :)
239.
239.
tehasut
a "lájkolom" nem kerül lecserélésre? engem olyannyira zavar, hogy simán kiveszem emiatt a Kamekapocs-t a favoritesből
238.
238.
nero66
Hát nem tom, nekem még kell szokni!!!!!!! De azért jó h a tesztek alatti vidiket mostmár ki lehet dobni egész képernyőre..xD
237.
237.
givi6
nekem tetszik az új dizájn, jobb a színválaszték, stb....
236.
236.
Doc.
Szép az új design, bejővős.
235.
235.
bledzer
így elsőre nem igazán tetszik de csak megszokom majd, Esetleg nincs olyan opció, hogy ne fehér legyen a háttér???
234.
234.
K2 The Highest
Te tudod...A Sörrel jobban jártál volna:)
233.
233.
helloszabi
#232: inkább csak állíts be magadnak egy nagyobb avatart és aktívkodj sokat .)
232.
232.
K2 The Highest
Köszike Szabi Mester! Lógok neked egy...Sörrel...
231.
231.
helloszabi
#229: azért, mert az egy külön rendszer, és nincs megoldva az összekötés. terveink között szerepel, hogy előbb-utóbb megoldjuk ezt valahogy.
230.
230.
K2 The Highest
Na...Mostmár Én is betok lépni! Szabi kiírtotta azt a BUG-ot ami megakadályozott ebben!
229.
229.
shelby gt 500E
Az még midnig mitől lehet, hogy magára a gamekapcsora felvagyok jelentkezve,de ha monjuk arra a forumra megyek hogy,(Mien zennét hallgatsz most?) Akkor oda nem vagyok bejelentkezve és ha, be is akarnék nem engedi??Mitől lehet?
Köszönöm a segítséget előre is!:)
228.
228.
helloszabi
#227: nekem nincs előírva a fordítottja :)
227.
227.
ender
#225: Eddig is minden nap feljottem, mukakori kotelesseg :D.
226.
226.
shelby gt 500E
Nekem Tetszik a megújult oldal!:)A régi már tényleg megszolgálta magát!:)
Ami nekem furi,hogy most ien világos lett az oldal,de majd csak megszokom!:)
Ami nagyon fura,hogy se Firefox se a Google Chrom bőngészővel nem birtam bejelentkezni!:)CSak Explorerrel!:)De amugy nekem tetszik!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...